Oddział Ginekologiczno-Położniczy (1) Na dzień dobry - bardzo sympatyczne spotkanie z paniami w Izbie Przyjęć.... Urszula K-K Polecam ! (1) Obsługa w rejstracji bardzo miła i pomocna . Czas oczekiwania na lekarza... Daria Doskonały szpital dla przyszłych i nowych matek (1) Doskonała zaangażowana kadra od położnych po lekarzy. Miałem wrażenie że... Lumalu
rejestracja ginekologiczna......... (1) rejestracja do ustalenia terminu zabiegu ginekologicznego przerasta wszystkie... gosc Strata czasu i nerwów (2) Idąc na izbę przyjęć oddziału ginekologicznego w szpitalu PCK w Gdyni, po... Pacjentka Podziękowania dla szpitala zakaźnego (1) Po raz pierwszy znalazłam się w Szpitalu Zakaźnym w Gdańsku na ulicy... Wioletta Dworak Wspaniały team (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem Pań pracujących na tym oddziale. Lekarzy a... DOROTA KOWALEWSKA Okulistyka (1) Obsługa, wyposażenie i podejście do pacjenta lepsze niż w serialowej Leśnej... Teresa Mojek Wydzial Ginekologiczny (1) Obsługa na wydziale ginekologicznym to totalna porażka, kobiety pracujące... Mariusz Oddział ginekologiczno-położniczy (1) 30.10.2017 r. trafiłam do Szpitala Morskiego na oddział... Ewa Oddział ginekologii (1) Zgadzam się z opinią, że w ginekologicznej izbie przyjęć kobieta może czuć... IK super porodowka (1) Mam 36 lat i rodzilam swoje piersze dziecko. Bardzo sie balam porodu i... Magda Chirurgia dziecięca (1) Inne szpitale w Trójmieście powinny się od Was uczyć podejścia do małego... Sławomir Porodówka (1) Zarówno patologia ciąży jak i porodówka super, najgorzej przejść przez izbę... Vanessa Zadowolona wiosna (1) Jeśli chodzi o poród w szpitalu w Redłowie, jak najbardziej polecam to... Wiosna izba przyjeci chirurgia dziecięca (1) chciałabym bardzo podziękować za profesjonalne podejście do pacjenta. szybka... sylwia Wspaniały personel (1) Do szpitala w Redłowie trafiłam na patologię w 39 tygodniu ciąży, zupełnie... Marta Poród 11.2016 (1) Rodziłam w listopadzie 2016( wtedy jeszcze twał remont oddziału) i patrząc po... Niezadowolona Chirurgia dziecięca (1) Własnie wróciliśmy ze szpitala do domku :) Czterokrotnie miałam kontakt ze... Karolina Pierwszy poród (1) Swoją przygodę ze szpitalem zaczęłam od Patologi ciąży - geniale położne i... liea