Super! (1) Jestem pierworódką, mogę z czystym sumieniem powiedzieć i namawiać, że jak... Magda mama Wiktorka Poród (1) Wspominam poród oraz opiekę na oddziale położniczym z ogromną radością.... Kasia Super (1) W oczekiwaniu na cc kilka dni leżałam na patologii ciązy,gdzie opieka pań... Kasia
porodówka na b.wysokim poziomie (1) Wszystkim paniom oczekującym narodzin swoich pociech szczerze polecam poród w... Gunia Oddział ginekologii onkologicznej (1) W związku z operacją przebywałam na oddziale ginekologii onkologicznej -... illiria Super opieka! (1) Poród naturalny w kilka godzin. Wspaniała pani położna P. Bożenka. Cierpliwa,... S.D. Poród w Redłowie (1) Dzięki lekarzom, którzy podjęli szybką decyzję o cięciu cesarskim, mam... UG Poród w Redlowie (1) Najlepsza opieka okołoporodowa jaka mogła mi sie trafić. Urodziłam naturalnie... Nela Poród i opieka noworodka (1) Urodziłam 31 stycznia 2017. Z czystym sercem i sumieniem zdecydowanie mogę... Patrycja Oddział ginekologii onkologicznej (1) Wyjątkowe miejsce w służbie zdrowia. Czysty, dobrze i komfortowo wyposażony... Wioleta oddzial ginekologi onkologicznej (1) Fantastyczna opieka,niezależnie od dnia i zmiany wszystkie panie... Anna Bardzo polecam ten szpital! (1) Urodziłam tydzień temu zdrową córeczkę właśnie w tym szpitalu i gorąco... Ania Kosińska OK z minusem (1) We wrześniu urodziłam synka i jestem naprawdę bardzo zadowolona ze szpitala,... aaa :-) (1) Jestem bardzo zadowolona z porodu w szczególności z pomocy i wsparcia jakie... AA poród (1) Urodziłam synka 17 listopada 2016 i jestem zachwycona opieką medyczną. Pomimo... marlena Porod w Redlowie (1) Żonę z Bobasem odebrałem ze szpitala 22.12 i nie mogę wyjść z podziwu jak... Daniel Patologia ciąży (2) 28 października trafilam do szpitala ze skierowaniem oraz potwierdzającymi... M Porodówka i oddział poporodowy (1) Rodziłam w czerwcu. Położna Aleksandra Grot, na której dyżur trafiłam, była... Ania Mój pierwszy poród (1) Polecam porodowke w Redłowie. Super opieka położnych, lekarzy. Szczególnie... Karolina porod w szpitalu (1) Witam,  We wtorek 18.10.2016 roku rodzilam w Szpitalu PCK Redlowo w Gdyni.... Magda Kuczynska