Tapas Rybka

Bistro

Gdańsk, al. gen. Józefa Hallera 273

ochyda (3) W planach miałam dziś zjeść swiezą rybkę, niestety to co otrzymałam w tym... agata Długi czas oczekiwania (1) Bez rewelacji. Chociaż lokal świecił pustkami, bardzo bardzo długo czekalismy... Dobrawa Pyszne, świeże ryby (1) Po niedzielnym obiedzie w Tapas Rybka śmiało mogę polecić ten lokal.... Michał
po spacerze (2) Nie mam w zwyczaju wydawania mailowych opinii, tym bardziej niepochlebnych...... Zawiedzona pyszna ryba!!! (1) Wystrój może nie jest na szóstkę czy piątkę, ale to bar a nie ekskluzywna... Michał Ogromne rozczarowanie (1) Zabralem do Rybki partnerke w sierpniu 2013, wtedy zamowilismy dorsza z serem... artur Bardzo dobre jedzenie (1) Byliśmy w Gdańsku po sezonie i w drugi dzień pobytu trafiliśmy do Tapas... Magda Nie polecam !!!!!!! (1) Nie polecam obsługa tragedia gwiazda na kasie robi łaskę i minę ma s...ącą,... Kasiorek Kelnerka swieci d***a ! (1) Kpina !!! Przyszlam zjesc obiad ze znajomymi a tu kelnerka w szortach... Zażenowana Słabiutko (1) Byłem ze znajomymi 03,08,2014 . Nie wiedziałem że to lokal po rewolucji. Z... Jacek Jedzenie bez smaku (1) Niestety bardzo sie zawiedlismy Nie polecam nikomu dorsza w serowej... niezadowolona zawiodłam sie (1) lubię słone potrawy ale to to już za dużo. maksymalnie przesolone a do tego... lucyna Data urodzenia (1) doliczona do rachunku. Na takie numery nawet pięć Gesslerowych nie pomoże.... Krociech TRAGEDIA (1) NIE POLECAM ! Zupa przesolona, frytki surowe, a ryba nie dosyć, że usmażona... smakosz Niezadowoleni - opinia (1) Byliśmy w zeszłym tygodniu w Gdańsku,odwiedziliśmy Tapas Rybkę z ciekawości.... Niezadowoleni Tapas rybka (1) Odwiedziliśmy Tapas kilka razy o różnych porach dnia, zawsze jestesmy... Alex26gda frytki (1) frytki domowej roboty-targedia, nie polecam nikomu! nasiąknięte... ja Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam! Najpierw pół godziny stania w kolejce, później... ... Porażka! (1) Panierka na rybie spalona prawie na węgiel, warzywa mrożone z torebki, bez... paula Porażka ! (1) czas oczekiwania na posiłek 50 min(ponoć standard w tej knajpie) obsługa jak... Emilia