U Skrzypka

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Jagiellońska 36N

na miejsku ok/ dostawa - ZENADA (1) Jak zawsze zamawiam pizze w lokalu jest dobra, ale przy dostawie to jakas... M Dobra pizza (1) Tego lata zamawiałem pizzę U Skrzypka trzykrotnie, za kazdym razem... Zedlebak Przesadzony czas oczekiwania (1) Od 4 lat przy każdej chęci na pizze zawsze dzwoniliśmy do Skrzypka, wszystko... agusia
MOCNO ODRADZAM!!!! (1) Po pierwsze czeka się 2godziny na jedzenie, az w końcu przychodzi zimne -... JA Dziwią mnie negatywne opinie... (1) Już od jakiegoś czasu zamawiam pizzę właśnie ze Skrzypka i nigdy nie mogę się... Ania obiad zamawiaj w porze śniadania (1) Jeśli chodzi o przyjście do lokalu i jedzenie na miejscu, to nie mam... Kasia nie zamawiac (1) wczoraj zamowilem 5 kebabow 19.45 o 20.45 gdy zadzownilem powiedziano mi ze... klient ;) Pizza nie najgorsza, choć nie warta takich pieniedzy (1) Ciasto nawet smaczne, pizza przyjechała do mnie letnio/zimna, sosu moze... MaryS paskudztwo (1) czas oczekiwania na dostawę miał wynosić 70 minut, czekaliśmy 90, a pizze... zgorszony TRAGEDIA!!! ŻENADA!!!PORAŻKA!!!!!! NA JAGIELLOŃSKIEJ (1) czas zamówienia był do 1h 20min a była po 2h . pizza, zapiekanki i frytki... agula1903 bardzo dobra pizza (1) Nie rozumiem wczesniejszych komentarzy , zamawiamy pizzę ze skrzypka bardzo ,... kasiorek121 Porażka (1) Pani przyjmująca zamówienie ma wyraźny problem z odróżnieniem pojęcia... Zuzanna Pizza zamawiana U skrzypka na przymorzu (3) pizza wygladala dobrze ale smakowala bardzo slabo, wcale nie doprawiona, nie... Grzesiek Zniesmaczona. (1) Jadłam w lokalu kilkukrotnie. Jedzenie - czesto letnie - ale nie to jest... Aina !!!NIGDY WIĘCEJ!!!!! TRAGEDIA !!!!!! (1) 1. Dojazd 2 h.!!! Gdzie moje pierwsze pytanie przez tel. brzmiało ile czasu... Haer Tragedia (1) Zamówiłam dziś z koleżanką jedzenie i byłyśmy w lekkim szoku. Ja dostałam... Kamila beka (1) Hehe dziś zamówiłysmy z koleżanka danie obiadowe i sałatke. Na obiad piers z... Natalia Bardzo kiepska pizza (1) W zwykły dzień tygodnia zamawiałem pizze. Ponad 1,5 g czekałem na... Waldis super (1) Jemy tam z rodzina w kazde lato od 3 lat i jak co roku jest bardzo smacznie i... Michal mega syf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) kebab nie podobny do niczego,przekrojony chleb na pół,wypatroszony tłustymi... Wiola