rasa pieska (5) Witam serdecznie. Jakoś w marcu pragnę kupić psa. To byłby mój pierwszy pies.... Ola DZIKI na Pogórzu Górnym !!!!! (33) Uwaga na dziki !!!! Spacerują sobie wieczorami całą "rodzinką" po... antydzik Gdzie wyprowadzać się swoje czworonogi (2) Hej, tak jak w tytule, macie jakieś swoje miejsca w które chodzicie ze swoimi... deckamagda
Gdansk osowa (1) Zakupiłam w tej hodowli buldoga francuskiego z pasożytami (lamblia,gardioza)... Sopot - agresywny rudy pies bez smyczy (1) Po Sopocie, w okolicach Karlikowa, między ul. 3 maja a ul. Polną, chodzi bez... Sopocianka rozsypana trucizna dla szczurów na trawniku przy bloku Uranowa 19 (1) Uwaga, mieszkańcy ulicy Uranowej 19 w Gdyni. Przy naszym bloku jest... AdamK2021 Hodowla Wojciechowe Wzgórze (4) Czy ktoś kupowal pieska shih tzu z tej hodowli?? Anna Metryka (2) Witam, czy po zakupie pieska z tej hodowli, zgodnie z umowa przekazania... Natalia Maltańczyk (2) Witam, czy jest ktoś, kto kupił pieska z hodowli w Starej Hucie? Mia Piesek z nadwagą (7) Dzień dobry, Mam pieska ze schroniska (podobny do jamnika) który ma 5 lat,... Borysek Przestrzegam kliniki Trójmiasto (1) Przestrzegam przed korzystaniem z usług klinik w Gdańsku. Niedawo zachorował... Ania szkolenie psa (2) Witam , gdzie w Gdyni lub okolicy jest dobra szkoła dla piesków? Co polecacie? Slawek Hodowla w Lesznie produkuje Grzywacze Chinskie z wadami układowymi! (1) Miałam dwa psy kupione w tej hodowli nasza grzywka była jedną z suczek... Poszkodowana Alergia u psa West Highland White Terrier: (28) Moi dzrodzy , mam ogromna prosbe. Szukam juz od 4 lat lekarza weterynarza,... Maria Cockapoo - ogłoszenie z trójmiasto.pl (3) Witam, Zastanawiam się nad kupnem psiaka z ogłoszenia poniżej:... Mateusz Dobry weterynarz - gdzie w Gdańsku/Trójmieście? (58) Witam Poszukuję dobrego weterynarza na terenie Gdańska/Trójmiasta dla... Natka pies zagryzł cavaliera (2) W niedzielę o godz. 13:00 w lesie obok osiedli Bernadowskich w okolicy Stajni... user_138019238675 Kąpiel w morzu,a ścieki z warszawki. (3) Czy można teraz pójść z psem na plażę i pozwolić mu się kąpać w morzu? Qwerty Hodowla Hawańczyków D.F.FCI w Gdańsku (1) Witajcie. jestem zainteresowana kupnem psinki z tej hodowli. Jest o co się... Meg Zakup pieska 12.09.2020 (3) Właściciel hodowli uczciwie zwrócił mi pieniądze. Piesek miał krwawienie z... Daniel Mikosz