XIX Liceum Ogólnokształcące

Szkoły średnie

Gdańsk, Jana Pestalozziego 11/13

opinia aktualnej uczennicy. (biolchem) (2) Napiszę coś od siebie na temat tej szkoły. nie da się ukryć, że najlepsza nie... uczennica. Karolina - opinia (1) Za moich czasów szkoła miała swój super klimat. Radiowęzeł, koncerty w... Karolina NIESTETY (1) Niestety szkola ma status szkoly artystycznej, posiada dwie klasy o tym... rozgoryczenie
-.- (1) Szkoła nie jest idealna, chodziłam na profil plastyczny i powiem, że byłam... Ula Nie traćcie czasu na tą szkołę. (1) Szczerze uważam ,że zmarnowałam 4 lata swojego życia w tej szkole. Ona... Kalina uczennica z biol-chemu (1) Według mnie szkoła jest fatalna. Jesli chodzi o nauczanie przedmiotów... CH3COOH Edusiec.pl zaprasza na konkurs "Szkoła z jajem" ! (1) Uwaga! Edusiec.pl ogłasza świąteczny KONKURS "Szkoła z jajem" ! Pstryknij... greenn aga - opinia (4) najbardziej zabolało mnie to że w 3 kl nie odchodzą żadne przedmioty i nie... aga nie polecam ambitnym... (2) Szkoła stworzona dla przeciętniaków, niestety. A uczniowie, z niewiadomych... absolwentka z plastycznej Nie polecam klas o profilu humanistycznym (2) Akurat jestem w trzeciej klasie, profil humanistyczny, w tejże placówce.... jws sudentka ;d - opinia (2) zgadzam sie z przedmowca , nauczyciele wiedze przekazuja a czy ty ja... sudentka ;d Jestem absolwentka (1) Ukonczylam klase biol-chem w 2000 roku, mature zdalam, lekcje..no coz byly i... Dominika K. klasa E biol-chem 1 Mimo rozczarowania... (1) Szczerze powiedziawszy, patrząc na 3 lata w tej szkole nie mogę aż tak... rzabkens .. (1) Generalnie szkoła dobra. Nauczyciele zdarzają się naprawdę sympatyczni i... zzz meh - opinia (1) Zero skupienia się na przedmiotach programowych. Kto to widział, żeby... meh Całkiem ok (1) jestem absolwentka i uwazam, ze szkola jest ok...generalnie jest tak jak... apocalipsa :) (1) Moja kochana XIX - tka! Jak mniemam, większość moich belfrów jest już na... absolwentka Najlepsza szkoła pod słońcem;) (1) prawda jest taka -kto chce się uczyć, ten się uczy, kto nie chcę ten olewa... absolwentka . (1) szkola sie reklamuje jako artstyczna wiec moglaby taka byc, pozdrawiam... kinga Kot - opinia (1) Chodze do XIX do 2. klasy. Szkołę mogę polecić każdemu kto ubiera się... Kot