Polecam (1) Chodzimy od września zeszłego roku do grupy doskonalenia pływania na basenie... Dorota Matka Polka Obsługa klienta jakiej się nie spodziewałem :( (2) Zostałem bardzo brzydko potraktowany przez Pana, który odbiera w firmie... Grouponowicz nauka pływania dla dzieci (1) Szkoła nastawiona na typowy zysk. Grupy są znacznie przepełnione i tylko... nauka pływania dla dzieci
ARONAUT GRUPONOWY OSZUST (1) Grupon Owd radzę do czytać to nie wszystkie koszty przed samym egzaminem... Szejk Amal nurkowanie w argonaut (1) Szef firmy to kombinator i oszust.Próbował rozliczyć grupona przed... pavel Zdecydowanie odradzam! (2) Zaczęło się nieciekawie - odczekałam 1,5 godz., aż właściciel skończy swoją... Niezadowolona klintka UWAGA na ofertę GROUPON'a to nie jest pełen kurs OWD (8) Oferta OWD na Grouponie obejmuje tylko część kursu OWD - trzeba dopłacić za... Roman Chamstwo właściciela (3) Właściciel firmy pan Tomasz jest niezwykle przemądrzały, arogancki, wypytuje... Mama małej dziewczynki Argonaut to porażka (2) Nie polecam szkoły ARGONAUT. Może i mają wykwalifikowaną kadrę, ale pracują w... Monika ARGONAUT - nie istniej od wczoraj ;) to już 25 lat .... (2) Witamy! Jesteśmy rodzicami dwóch synów 27-letniego Marcela i 18-letniego... Ilona i Jeremi z synami :-) ExKlient - opinia (1) Klimat oceniam na 1 ale to TYLKO za sprawą właściela który nie szanuje ani... ExKlient odradzam! (1) Siwy pan z brodą który wpuszcza na zajęcia Aqua aerobik jest tak nie miły i... asia Uwaga Grupon OWD to nie całość (2) Proszę uważać jeżeli ktoś myśli że to pełny kurs OWD to się myli.Dowiadujemy... klient Groupon uwaga TO NIE JEST KURS OWD!!! - sciema i naciąganie ??? (2) Na Gruponie pojawiła się oferta kursu OWD za 499 zł niby przeceniona z 2000... Polibuda i Uniwerek to nie jest sklep (3) Firma Argonaut za sklep uważa, zasyfiały pokój w NOT\\\'cie, gdzie przy... Sławek Nauka Pływania dla Dorosłych ARGONAUT Gdańsk Chełm basen MOSiR (6) Ja też niedawno zapisałem się na naukę pływania do ARGONAUTÓW. Co do efektów,... Michał Abramowicz NIE POLECAM !!! (3) Poświęciłam pół dnia aby poczytać opinię o firmie ARGONAUT i zgadzam się z... Beata proba (1) z tym panem od kontaktu przez grupon,rzeczywiscie cos jest.Moje dzieci... julinda 50-tka Przestrzegam przed kupnem oferty na Gruponie (3) Podpisuję się pod tym co napisała Pani poniżej nt obsługi klientów z Gruponu.... Ola odpowiedzialność, wiedza, racjonalne myślenie=życie (2) Bogata oferta szkoleniowa w wielu dziedzinach sportu wodnego. Obsługa...