Mon Balzac

Restauracje

Gdańsk, Chmielna 10

fatalna obsługa (1) bardzo długi okres oczekiwania na podejście kelnerki. Wysoka blondynka... wiewiórka Bywało lepiej (1) Przyznaję, moje wizyty w tym lokalu nie były bardzo częste, lecz na tyle... D BEZNADZIEJNA OBSŁUGA (1) KELNER DOŚĆ SZYBKO PODAŁ ZAMÓWIONE DANIE -BYŁO CIEPLE A NIE GORĄCE, NA... BYŁA KIENTKA
miejsce z klimatem (1) W końcu, po wysłuchaniu wielu pochlebnych opinii, udało mi się trafić do Mon... marta Bardzo przyjemne odkrycie (1) Trafiłyśmy do Mon Balzac z koleżanką przypadkiem. Sympatyczna obsługa to... nl chce sie wracac (1) super miejsce: kameralne, eleganckie, stylowe, z fajna obsluga. plus za... gosia gorąco polecam, ale (1) jest jedno ale! Wszystko spoko - wystrój rewelacja, muzyka bomba, obsługa... syloszka jedna z lepszych knajp w gdańsku (1) czytam wszystkie te negatywne opinie o balzac'u i zastanawiam sie czy te... szymon Oaza spokoju i dobrego smaku (1) Na pójście do Balzaca namówiła mnie koleżanka, a że jesteśmy już w wieku... Anulka Normalny lokal (1) Obsługa hym no mogłoby być lepiej. Miło że ktoś grał na fortepianie.Tylko co... Warcisław a mi sie podobało... (1) byłam tam w weekend, w lokalu panowala nastrojowa atmosfera, obsluga bardzo... Christine polecam (1) nasz piekny stary Gdansk ,tak mocno doswiadczony przez historie,dzieki takim... ja... fatalna obsługa (1) Obsługi nie mozna sie doczekać, krem brulee to jakaś pomyłka - nie wiem czemu... Agata Sushi przepyszne :) (1) Zamierzaliśmy z mężem pójść na sushi do ..... w Gdańsku głownym, ale do końca... mami Szacunek?? (1) Bardzo dziwna taktyka pozyskiwania klienta. Razem ze znajomymi w sobotni... Joanna te rezerwacje za 50 zlotych to przegięcie (2) Zupelnie nieprofesjonalne podejście do prowadzenia restauracji i do klientów.... bogdan Polecam! (1) Bardzo fajne miejsce, ciepły, zachęcający do długiej posiadówy wystrój... EW Godne polecenia:-) (1) Miałam okazję odwiedzić ten lokal pierwszy raz, spotkalismy się większą... dd TRAGEDIA (1) Z zewnatrz lokal zacheca odwiedzinami. Wnętrze bardzo przyjemne...Jednak... Em Dla cierpliwych (2) Klimat fajny, ale na jedzenie czeka się dłuuuugo. No i opłata 50 zł za... piotr