Mon Balzac

Restauracje

Gdańsk, Chmielna 10

kiepsko (1) Wpadliśmy któregoś wieczora za znajomymi..coś przekąsić..ceny nas... kotek Fatalnie. (1) Byłam w tym lokalu kilkakrotnie ze względu na jego niepowtarzalny klimat.... Dominika średnio (1) Wiele pozycji z menu jest niedostępna. Pierwszy raz spotkałam się ze... Mar
rzoczarowana (1) nie bede sie rozpisywac, bo widze, że nie jestem jedyna niezadowoloną osobą.... asia czuję się oszukany jakością potraw (1) niestety była to moja pierwsza i zarazem ostatnia wizyta w tej restauracji.... góral Dominika - opinia (2) Chodziłam wielokrotnie do Balzaca, ale nigdy nie rezerwowałam stolika. Tym... Dominika to była ostatnia wizyta!! (1) około dwa miesiące temu byłem w Balzacu na imprezie firmowej i wszystko było... :) bardzo miła obsługa (1) Pozdrowienia dla Pani, która mimo późnej pory (okolo północy) serwowała nam... aga PORAZKA (2) Zachęcona opiniami poszłam ze znajomymi na sobotnią kolację do Balzaca, ale... Monika Najwieksza porazka tej knajpy jest jej obsluga. (1) Wpadlismy na piwko i jakas salatke. Poniewaz juz tam kilka razy bylismy wiec... Piotr J. Kiedyś ulubiony lokal... (1) W Mon Balzac bywaliśmy kilkakrotnie, jednak po ostatniej wizycie... J M - opinia (1) Obszerne menu, z którego jest co wybrać. Dania (jedliśmy i zamawialiśmy... M Nie polecane na obiad/kolację (2) Zamówione dania (2 z dań głównych - kurczak i ryba) - nieświeże. Ziemniaki... PK Góralska noc! (1) W ostatnią sobotę miałam przyjemność gościć w Mon Balzac wraz z przyjaciółką,... Karolina wszystko pięknie tylko ten koncert... (1) Wczoraj spotkaliśmy się ze znajomymi w balzaku. Odwiedzilismy tę restaurację... monika.b Dłuuuuuugo! (1) Wczoraj z moim chłopakiem postanowiliśmy zatrzymać się na piwo i sałatkę.... Mimi zdziwiona (1) Pierwszy raz w życiu spotkałam się z obsługą, która zwraca się do klienta na... Ola Mon Bazlak - Mon Amour! (1) Dziwne że wcześniej nie zwróciłam uwagi na to miejsce. Wydawało mi się, że... Lena świetna muzyka (1) Sympatyczna obsługa, smaczne jedzonko w przystępnych cenach a przede... Ania_Z miłe zaskoczenie (1) Przyjechaliśmy na małą wycieczkę do gdańska do Balzaca trafiliśmy tak... Ania