ktoś wie (7) ktoś wie jak wygląda sprawa z mieszkaniem w tbs powiedzcie jak to wygląda bo... kasiaszczuka6 zakup mieszkania w firmie TOP Consulting (1) Witam, do momentu podpisania umowy z firma TOP Consulting jest miodzio, mało... zainteresowany2009 Meble pokojowe (1) Które salony meblowe w przystępnych cenach (do 2tys.)warto odwiedzić w... asiula83
Schody (4) W mieszkaniu będę potrzebować schody z parteru na pięterko. Proszę o... malina2006 zis?? (1) Dewloper zis??w rumi?? haidi27 NOTARIUSZ (3) Czy może ktos polecić notariusza najlepiej z Gdańska, który jest dobry i... karolkaz26 gdzie znajde...? (1) witam! mam pytanko gdzie znajde liste materiałow budowlanych z których mo... beatka7 KOSTKA BRUKOWA (4) PAN JAREK OGRODZENIA POLECAM 0662618793 SOLIDNY PRACOWITY NIE DROGI SIULA piec na pelet (2) Czy ktoś ma taki piec? Czy jest faktycznie bardziej ekonomiczny od... ``Kaś formalności po zakupie mieszkania (2) jakie tszeba wypełnic formalnosci po zakupie mieszkania i na co zwracac... dorotazab22 Problem z podwieszaną toaletą. Prośba o opinię. (6) W mieszkaniu którę wynajmuję obniża się podwieszana toaleta. Silicon cały... joalik SPRZEDAM NOWE URZADZONE MIESZKANIE 35m W RUMII 1 min do skm (3) ZAINTERESOWANYM PRZESLE ZDJECIA NA MAILA aleczka11@tlen.pl Alicja co zrobić kiedy podczas remontu zostały zalane mieszkania sąsiadów.. (3) Witem, Jesteśmy już pod koniec remontu, ale przez nieudolność fachowców -... anulkam Czy ktoś może wie??? (1) Czy ktoś może wie gdzie tanio można dostać takie naklejki czy może folie... Ana MAT BUD Rumia (2) czy ktos z Panstaw mieszka w budynku MatBud, jakie wykonczenie ,jaki... mati szukam eksperta, biegłego sądowego od farb i malowania (3) czy ktoś może mi polecić kogoś z uprawnieniami do wykonania ekspertyzy... Andrzej Odkupię EURO (2) Może ktoś wrócił z zagranicy i ma trochę euro do sprzedania, bo za 2 tyg... mmm-82 zepsuty licznik (1) mam kłopot - we wrześniu 2008r. kupiłam mieszkanie - zostały spisane... paulinka kredyt hipoteczny w CHF (1) zamierzam kupić mieszkanie za około 500tys. zł wkład własny 200tys. zł... barek Kupujący jednoczmy się!!! (19) Zacząłem poszukiwania mieszkania od początku tego roku. Zacząłem od rynku... Aleks