mieszkania na ul. Lotników Rumia (1) Witam . kupiłam mieskznaie w Rumii na ul. Lotników czasmi tam bywam i widzę,... assassin_serie remonty (1) remonty mieszkań 0691 966 913 PIOTR mieszkanie do remontu (12) Muszę przeprowadzić remont mieszkania 96 m w Gdyni. Poszukuję wykonawców:... BAZYLISZEK
kupie mieszkanie (1) mam 200.000,- chcę kupić mieszkanie dwa pokoje ,kuchnia .łazienka -może być... ata17 Krakowski MUSIC-zespół weselny,zespół jazzowy. (1) Szukasz zespołu na wesel, bankiet, studniówkę itd?Zapraszamy na... Krakowski MUSIC Działka (10) Sprzedam działkę w Baninie 860 m2. W razie zainteresowania podam kontakt i... tesa Aneks kuchenny (5) Czy znacie może adresy stronek z aranżacjami aneksów kuchennych? Ola kiedy kredyt?? (5) Witam...czy może ktos z fachowcow powiedziec kiedy teraz najlepiej wziac... becia4322 SUFITY PODWIESZANE (1) sufity z kg podwieszany juz od 50 zl. m2 510-049-189 gwarancja na pekniecia!!! ar-dom Mieszkanie z umeblowaniem z lat 70/80 pilnie poszukiwane do filmu dokumentalnego. PILNE!!!! (1) Witam, pilnie poszukuję mieszkania umeblowanego w stylu lat 70/80 do... Kabaretka Wynajmę mieszkanie 80m Gdynia Wielki Kack (3) Mam do wynajęcia 80m mieszkanie 3pokojowe z dwoma balkonami na fikakowie.... neania Potrzebuję prawnych porad na temat..... (3) Moi rodzice w bardzo sędziwym wieku chcą zostawić mi mieszkanie(dom wolno... Franek Kuchnia elektryczna (1) Witam!!! KUPIĘ używaną kuchnię elektryczną z piekarnikiem. Kontakt... Mona mastercook mikrofalowka - instrukcja obslugi (3) Czy posiada ktos moze instrukcje obslugi do mikrofalowki mastercook MM-23GE X... asiunia_ Sprzedam mieszkanie ponad 100 m na ul. Miłej w Gdynia (3) Mieszkanie 4-pokojowe 97m2 plus zaadaptowane poddasze (służy jako 5 pokój,... krystian Ile za wynajęcie pomieszczenia gospodarczego (2) Za ile wynajac pomieszcz. gospodarcze o pow. 3 m2 na nowym osiedlu,... shamroczek Może ktoś coś wie o.... (2) Widziałam ostatnio w kwiaciarni na parterze w galerii bałtyckiej piekną... POSZUKUJĄCA Pilot do garazu (1) Wie ktos moze gdzie w 3miescie dorobic pilota do bramy garazowej?? Jakis... Tomek Mam do wynajecia mieszkanie 2-pok. w Rumi Janowie (1) Witam, jak w tytule, ładne mieszkanko 51m2, duże dwa pokoje, kuchnia,... ewcia remont mieszkań (1) cekolowanie 15 zł m2 na gotowo malowanie 6złm2 jeśli ma być na biało, kolor... piotr