sprzedam domek murowany w Jasieniu z możliwością zameldowania (2) Domek znajduje się na terenie działek. Mieszka tam około 70 rodzin. Basia Kominek (10) Znacie kogoś, kto umie instalować i obudowywać kominki? Proszę o namiary. supernowa AR-DOM (1) wITAM! Ja wykonuje montaz i obrobke kominka z materialem od 5 tys. Niewiem... ar
Wynajmę kawalerkę (1) Gdynia, Babie Doły, 34m2, duży pokój z szafą typu komandor, kuchnia... Kruszynaa Projektowanie kuchni - gratis (1) Witam, zajmuję się projektowaniem kuchni. Proponuję projekt kuchni bez opłat... kuchnie 3D odbiór nowego mieszkania- sprawdz (4) Szyby w oknach czy nie są porysowane z dwóch stron, otwory na drzwi... wykonawca poszukuję kafelakrza do łazienki - trójmiasto! proszę o namiary - zrozpaczona!!! (12) Witam! Pilnie poszukuje kafelakrza do łazienki. Remont planujemy od maja tego... Aga szukam chętnych na tanie mieszkanie (1) witam, szukam chętnych do założenia spóldzielni mieszkaniowej - wymagana... nowyspoldzielca Wynajme mieszkanie 3-pok na Witominie (1) Wynajme mieszkanie z mozliwoscia kupna na ul Granicznej. 60 m po remoncie z... marsik32@wp.pl Sprzedam mieszkanie 2 pok 38m2 z ogrodem 200m - 215 000 zl (2) j.w zainteresowanym wyśle zdjęcia i opis monis23@wp.pl Monia drzwi wejściowe (2) Czy zna ktoś może firmę DOOR- TECH Sopot Kolberga montującą drzwi? Poszukuję... sowa klienci mBanku i Multibanku zbuntowali się ! / www.mstop.pl (1) wiecej szczegolow na stronach: http://www.mstop.pl http://nabiciwmbank.pl bibi Poszukuję kawalerki do wynajęcia (2) Szukam jednopokojowego, umeblowanego mieszkania do wynajęcia, max opłaty 1200... MarzenaR Szukam mieszkania 2pokojowego w Gdańsku (10) Kupię mieszkanie dwupokojowe w bloku(nie interesuje mnie wielka płyta), z... AgusiaGda Czy kupić mieszkanie z tak zwanej wielkiej płyty? (1) Pomijając budynki takie jak wieżowce , falowce ,gdzie nikt nie jest w stanie... wykonawca komplesowe wykończenia mieszkań (1) Witam, oferuję usługi wykończeniowe i remontowe w zakresie: - układanie... AndrzejM mieszkania na ul. Lotników Rumia (1) Witam . kupiłam mieskznaie w Rumii na ul. Lotników czasmi tam bywam i widzę,... assassin_serie remonty (1) remonty mieszkań 0691 966 913 PIOTR mieszkanie do remontu (12) Muszę przeprowadzić remont mieszkania 96 m w Gdyni. Poszukuję wykonawców:... BAZYLISZEK kupie mieszkanie (1) mam 200.000,- chcę kupić mieszkanie dwa pokoje ,kuchnia .łazienka -może być... ata17