.. (7) Cała kadra calypso jest ok fajni pozytywni ludzie. Nowe szefostwo natomiast... wkórwiony rosomak spinning (4) Bardzo wysoki poziom zajęć u M. Sulewskiej i S. Kopera. Przemyślane... E. Bartek (4) Witam,jesli chodzi o sale do cwiczen to jest spoko pod warunkiem ze masz... Bartek
Tragedia (5) Bylo super. Do stycznia. Abonament-super dla kogos kto nigdy nie wyjezdza,... Marta Do Andzrzeja vel Rafała vel Lucyny vel dzeja vel Boba vel STRASZNEGO TŁUKA! (1) Skup się: soniżej pseudonimu, którym się posługujesz i daty dodania postu,... Zadowolona totalna kicha (9) Panie na recepci gwiazduja na maxa nic sie od nich nie dowiecie a jesli cos... dzej NIE POLECAM!!! (5) Nie polecam tego klubu to jest jakas farsa nie ma zadnych informacji o... andrzej tragedia (2) ten klub fitnes to jakas porazka nie mylic z silownia brak sprzetu zeby mogl... dzej studenci (1) Widzę że został zrobiony karnet dla studentów za zachęcającą cenę 99 zł.... Artur Nie patrzcie na moją ocenę ! (3) Trudno ocenić mi obsługę wyposażenie klimat czy wystrój ale napewno ocenię... ola O co chodzi? (1) Witam. Uczęszczałam do Państwa klubu jednak teraz miałam przerwę w tym... JA Jedyny profesjonalny klub (2) Moim zdaniem Calypso to na dzień dzisiejszy jedyny naprawdę profesjonalny... Zadowolona Polecam klub (1) Korzystam z klubu już prawie trzy miesiące i muszę przyznać, że jestem bardzo... Andrzej F. Zdecydowanie na tak (1) Jestem klientką tego klubu od dnia otwarcia. Trenerzy przesympatyczni i... D. zajefajny klub (1) C - ciekawe zajęcia z szerokim wachlarzem opcji, A - alternatywne formy... eM Krzysztof - opinia (5) Ogólnie atmosfera w klubie jest fajna. Brak 'lansu' to wielki plus dla... Krzysztof Do Krzysztof ? (1) Jestem stałą klientką klubu i kompletnie się nie zgadzam z opinią P.... Koralik Dobry klub (1) Jestem stalym bywalcem silowni i moge zdecydowanie go polecic innym chetnym... Piotr nie zgadzam sie (1) Naszczescie ja mam calkowicie odmienne zdanie. Zawsze jestem mile wirana i... Kasia Dlaczego zmieniono instruktora zumby w piątki i soboty? (1) Zumba z Asią była naprawdę świetna, nie byłam jeszcze na zajęciach u nowej... Kasia