Pozostawia wiele do życzenia!!!!! (2) Korzystam z tej siłowni od czerwca 2014 r.Stwierdzam,że jest coraz gorzej.Nie... Zniesmaczona kobieta Może pisanie coś zmieni (2) Cieszę się że ktoś poruszył kwestię czystosci w tym klubie.Jestem od kilku... Rena nie jest tak źle jak piszą (3) Widzę trochę niepochlebnych opinii o tym klubie i to mnie skłoniło do... Ania
FAJNY KLUB (1) Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami o klubie, a w szczególności o ludziach... stała klientka FAJNE MIEJSCE (1) Szanowni Państwo bardzo polecam ten klub, choć może nie powinienem bo będzie... Kamik Gorąco poleca (1) Zastanawiam się skąd się biorą te negatywne opinie o instruktorach. Zawsze... kobieta Trenerzy to porażka tego klubu (1) Jestem stałym klientem od ok. 3 miesięcy więc mogę wystawić obiektywną... Bron ZUMBA :))) (1) Jestem stałym klientem Calypso na przymorzu, chodzę na różne zajęcia. Jednak... Kasia Polecam (1) Polecam Calypso głownie za jakość treningów grupowych, które prowadzą... asia Dobrze i niedobrze (1) Sprzęt, ilość miejsca, czystość może być. Sporo trenujących, ale się wszyscy... Foteviken lekko naciągana studencka czwórka (4) Zacznijmy od instruktorów siłowni: Marcin: poziom jego wiedzy stoi na niskim... Paweł Piotr Fajnie (2) Szkoda czytać te negatywne opinie. Korzystam bardzo często z siłowni i... klubowiczka Jak dla mnie super (1) Czytam te negatywne opinie o trenerach z siłowni i jakoś nie mogę oprzeć się... Ela Weronika - opinia (1) Zaskakujące są opinie innych.. Rozumiem ze płacę więc wymagam. Ale ternerzy... Weronika Mam mieszane uczucia. (1) Czytam wcześniejsze opinie i myślę sobie, że jeżeli kiedyś w Calypso na... Malwina Jakość - ok Obsługa - słabo (1) Jeżeli chodzi o wyposażenie siłowni to prawie nie można mieć zastrzeżeń. Dużo... Yan Szczerze Zaskoczony (1) Powiem tak zanim trafilem do Calypso mialem prowizoryczny kontakt z roznymi... Patryqq MASAKRA! (1) Roku temu korzystałam z siłowni wykupując karnet OPEN, musiałam ponieść... Beti Pełne zadowolenie (1) Rewelacja!!! Jak to kobieta czułam się trochę zagubiona ale Pan instruktor,... _M 5/6 (2) Klub jest naprawdę świetny, korzystam z siłowni + zajęć fitness i jestem... Aga