Brud, który rozczarowuje (1) Nie będę powielać poprzedników i pisać o zasadności opłat od 1 do 1, czy... Ala Polecam (2) najlepszy klub w 3miescie..a! to tylko za zasługą obsługi i trenerów bo... ja Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z tego fitness klubu i szczerze mogę wszystkim... Anastazja
Normalny dobry klub. (1) Jak na siłownie + fitness + sauna to cena jest niska więc nie wiem o co te... AW ROZCZAROWANIE!!! (14) Zapisując się do Calypso byłam zauroczona tym miejscem. Miła obsługa, fajna... ROZCZAROWANA ok ale mega tłok (1) wszystko byłoby ok gdyby nie przesadzona ilość klientów.. ćwiczących w tym...       ∟ MIREK - najlepszy trener (1) Zdecydowanie POLECAM trenera Mirka - profesjonalne podejście, uśmiech na... Karolina Jestem zadowolony, polecam (1) Pierwsza sprawa to Panowie Instruktorzy. Ogólnie ocena dobra. Wydają się być... Obiektywny polecam, ale mam zastrzeżenia (2) otóż, przede wszystkim jest tu bardzo przyjazny klimat. tego nie znalazłem w... kikut Niby dobrze ale... (1) Chcaiałam się zapisać i od razu wejść.Jakie było moje zdziwienie gdy okazało... Ella Polecam! (3) Fitess dobrze wyposażony. Oferta zajęć bogata, aczkolwiek ilość osób... A Zarządzanie ! czyli to co Calipso (4) Początki członkowska w Calipso uważam, za rewelacyjne.Miła obsługa, Trenerzy... Paulinka mój pierwszy raz w fitness klubie (1) szukałam, czytałam opinie i wybrałam CALIPSO chodzę codziennie od 2 tygodni i... Ewa duże rozczarowanie (3) Klub Calipso na samym początku wywarł na mnie bardo pozytywne... Alex Ogólnie dobre miejsce (1) Minusem są umowy które są tak skonstruowane, że czy chodzisz czy nie (nawet... as Teoretycznie "ujdzie"... ale najpóźniej do 17 (1) Klub w miarę fajny. Z porad instruktorów nie korzystam ale widać, że są... Kenzo Żenada (4) Ogólnie klub mi się podoba. Ćwiczyłem z zapałem i to co chciałem osiągnąłem.... Tomasz ludzie o co Wam chodzi? (6) nie rozumiem calego tego zamieszania i komentarzy. karnet z umowa za 135zl... Bibi super miejsce (1) polecam wszystkim, doskonała atmosfera, odpowiednia ilość sprzętu, pomocni... u. Nowe szefostwo i polityka tragedia !!!!! (4) Korzystałem rok ze względu na lokalizacje i mega pozytywnych ludzi którzy tam... Paweł