prosba do instruktorów i menagera (1) Witam Jestem stałą bywalczynią na siłowni i mam taka nietypową prosbę:... Małgorzata C. Ola ze Spinn biku już nie pracuje u Was? (2) Czy Ola już nie pracuje w Calypso? Bo wchodziłam na stronę klubu i widzę że... margo Polecam! (1) Bardzo polecam CALYPSO:) Trenowalam juz w wielu klubach, ale Calypso jest... pat
Bardzo fajne miejsce (8) Korzystam z usług klubu 2 miesiące i generalnie jestem bardzo zadowolona. To... klubowiczka Jest super! Moja opinia na plus (1) Ja się świetnie bawię w tym klubie, naprawdę świetna atmosfera super... Samba zdecydowanie polecam klub calypso!!! (1) zdecydowanie polecam calypso, klub jest nowoczesny, czysty, jasny i... Nadia dla mnie bomba! (1) dobre wrażenie po kilku wizytach! Krzysiek bardzo zaangażowany, trenerka... fant polecam (1) Zbierałem się do odwiedzin Calypso przez jakiś czas i żałuję, że zwlekałem.... zenek Groupon to ściema! (2) Witam wszystkich, chciałabym ostrzec przed zakupem Grouponów bo to ściema!... Ja Nie polecam (3) Byłam w kilku klubach, od lat chodzę na fitness ale tak marnego poziomu... Natasza Beata - opinia (5) Wykupiłam karnet na maj, mając nadzieję że w pełni skorzystam z usług klubu.... Beata Wyjście awaryjne (1) Ze względu bezpieczeństwa, każdy klub powinien posiadać wyjście awaryjne.... Tomek Polecam (2) Chodzę do tej siłowni od marca 2011r. Klub spełnia moje wymagania, mają nowy... Bartosz Super (2) Siłownia jest super i posiada o wiele większe standardy niż inne siłownie.... Jaque Super miejsce (1) Dołączyłam do klubu tydzien po otwarciu. Od dawna brakowało takiego klubu na... A Siłownia super! (4) Ale po kolei. Zacznę od tej nieszczęsnej obsługi. Moim zdaniem jeśli ktoś... Mayne Klub zdecydowanie wart polecenia (1) Jestem członkiem klubu prawie od samego początku i jestem bardzo zadowolona.... IO SWIETNE MIEJCE, SUPER KLIMAT, WSPANIALA OBSLUGA :))) (5) CIESZE SIE ZE TRAFILAM DO CALYPSO DZIEN PO JEGO OTWARCIU :)))) SZUKALAM... EDYTA B. Nie polecam! (15) Klub jeszcze dobrze nie zaczął działać a już robi złe wrażenie. Brak... neronka instruktorka od Aerobikingu- Ania (4) Jest kilka instruktorek od aerobikingu i jedną z nich była Pani Ania Glock-... Palola