Mały Książę. Końcówka (4) Opinie do spektaklu: Mały Książę. Końcówka . Mały Książę Antoine de Saint -... trojmiasto.pl Nie mam nic do powiedzenia (4) Opinie do spektaklu: Nie mam nic do powiedzenia . Nie mam nic do... trojmiasto.pl Eurazja (84) Opinie do spektaklu: Eurazja . - Eurazja to nie wycieczka krajoznawcza,... trojmiasto.pl
Baśń o Bolku i Lolku: Królowa Zima (5) Opinie do spektaklu: Baśń o Bolku i Lolku: Królowa Zima . Baśń o Bolku i... trojmiasto.pl Płatonow (8) Opinie do spektaklu: Płatonow . Płatonow Anton Czechow Tłumaczenie:... trojmiasto.pl Radio Żelaza (5) Opinie do spektaklu: Radio Żelaza . Radio Żelaza Po "The Pale Fox"... trojmiasto.pl Rewia Filmowa (12) Opinie do spektaklu: Rewia Filmowa . Rewia Filmowa Teatr Muzyczny już od... trojmiasto.pl Czy jest na sali lekarz? (34) Opinie do spektaklu: Czy jest na sali lekarz? . Czy jest na sali lekarz?... trojmiasto.pl Dwunastu gniewnych ludzi (4) Opinie do spektaklu: Dwunastu gniewnych ludzi . Teatr Nowy w Poznaniu... trojmiasto.pl Kreacja (7) Opinie do spektaklu: Kreacja . Kreacja Ireneusz Iredyński W KREACJI... trojmiasto.pl Koperek i Kminek w Betlejem (5) Opinie do spektaklu: Koperek i Kminek w Betlejem . Teatr Klapa czyli... trojmiasto.pl Von Bingen. Historia Prawdziwa (2) Opinie do spektaklu: Von Bingen. Historia Prawdziwa . Von Bingen. Historia... trojmiasto.pl Niebezpieczne Związki (30) Opinie do spektaklu: Niebezpieczne Związki . Jedna z najbardziej... trojmiasto.pl Panna Tutli-Putli (2) Opinie do spektaklu: Panna Tutli-Putli . Panna Tutli-Putli autor libretta... trojmiasto.pl Zagraj to jeszcze raz, Sam (2) Opinie do spektaklu: Zagraj to jeszcze raz, Sam . Teatr 6.Piętro w... trojmiasto.pl Szczęśliwego Chińskiego Nowego Roku (1) Opinie do spektaklu: Szczęśliwego Chińskiego Nowego Roku . Szczęśliwego... trojmiasto.pl Zły (17) Opinie do spektaklu: Zły . Zły Leopold Tyrmand Adaptacja i reżyseria:... trojmiasto.pl Pokój złudzeń (2) Opinie do spektaklu: Pokój złudzeń . Pokój złudzeń Zygmunt Krauze... trojmiasto.pl Zbrodnia z premedytacją (2) Opinie do spektaklu: Zbrodnia z premedytacją . Teatr Polonia w Warszawie... trojmiasto.pl Przez park na bosaka (5) Opinie do spektaklu: Przez park na bosaka . Teatr Kwadrat w Warszawie Przez... trojmiasto.pl