Baaaaardzo nie polecam (1) Jesteś chory? Nie dostaniesz się do lekarza a jak już przychodzisz i prosisz... Nn B. porzadna sieć przychodni (1) Korzystam od lat ze Świętokrzyskiej jak i z DM Żukowo. Lekarze wiadomo-różnie... młoda mama Nie polecam (1) Odradzam korzystania z usług z zakresu alergologii u dr Juliusza Nowaka.... pacjent
rehabilitacja na ul. Świętokrzyskiej (1) Rehabilitacja na ul. Świętokrzyskiej działa wtedy dobrze gdy jest p. Asia i... pacjentka NCM ŻUKOWO (1) Bardzo jestem zadowolona. Nigdy nie czekam w kolejce dłużej niż 10... GABRIELA Jak najdalej.... (2) Lekarze niemili , wizyty nie punktualne. Lekarz przyjmuje w grafiku do 19 a... Jk ODBIERANIE WYNIKÓW PO POBRANIU KRWI- inne (1) Chciałam odebrać wyniki krwi i moczu , nie miałam przy sobie dowodu ani... pacjent godziny przyjęć lekarzy (1) Zastanawiam się po co komu strona internetowa skoro nie ma na niej tak... pacjentka polecam (1) Oceniam NCM po wizytach u dr Mik,dr Jackiewicz i dr Miśkiewicz. Trzy lekarki... Patrycja Bez przesady (1) To jest jakieś nieporozumienie żeby czekać dwie godziny z niemowlakiem na... Mama 2 miesięcznej córeczki KOM, (1) Dyżur nocny (33) Kolejny raz jestem zniesmaczony tym co dzieje się w przychodni na... Bardzo niezadowolony klient przy lek. Karol Kempiński - opinie (12) Witam! Chcę zmienić lekarza ogólnego, bo z p. dr. Terlikowskiej, u której... Tomasz Otominska (1) Przychodnia Otominska piękny, nowy budynek i bardzo życzliwy personel i cóż... Tomasz Sz wdzięczna za uratowanie życia pacjentka (1) takich przychodni gdzie pacjent jest najważniejszy i tylko na nim skupia się... wdzięczna POLECAM! (1) Czytam opinie i oczom nie dowierzam - dobrnęłam do samego końca i aż... Nacia odbieranie wynikow badan- niuprzejme zachowanie się pan w rejestracji (2) Panie w rejestracji bardzo ,, ważne'' niezadowolone, że chce się odebrac... Anna Dalecka dr Mik (1) Myślę, że osoba która wpisała wulgarną opinię na temat dr Mik pomyliła się z... pajent pobranie krwi (1) W poniedziałek 28.12 pobierano mi krew. Obsługa w recepcji była w miarę.... syla-313 Przychodnia Gdyńska (2) Wybrałam się na pobieranie krwi.Zmiany,których nie było.Mam elektroniczne... Ania