Rozczarowana Matka - opinia (4) Dziś byłam umówiona z synem do tej Pani. Do mojego lekarza rodzinnego nie... Rozczarowana Matka jest dobrze (2) jak do tej pory jestem bardzo zadowolona z obsugi i fachowości lekarzy,... arleta zobaczymy (3) kurde a ja zarejestrowalam dziecko do specjalisty,ale czytajac wasze... mona
Radiolog USG - Katarzyna Korendo (1) zgadzam sie z powyższą opinią - pani doktor jest bardzo niemiła, moje bad... Marta ktoś powinien się tym zainteresować (4) Mąż jest po udarze mózgu, ma 43 lata, a ja mogłam go zarejestrować do... gość Desperaci z trojmiasto.pl (2) Prosze sie nie sugerowac komentarzami i ocenami zamieszczonymi w tym... Mariusz Kuskowski Neurolog-masakra! (6) nic dziwnego, że do wielu specjalistów na wizytę czeka się 3 miesiące. byłam... ruda2 Panie w rejestracji nawet nie raczą odzwonić (1) Była dziś umówiona do specjalisty z małym dzieckiem a co się okazało to pani... kasia Wizyta w gabinecie zabiegowym (1) We wtorek byłam u lekarza i dostałam skierowana na badanie EKG. Czekałam pod... Lilka Badanie krwi (14) Pierwszy raz w życiu (a do najmłodszych nie należę) zdarzyło mi się w tej... samar Panie pielęgniarki i P.środowiskowa P. Beatka (2) Dziękuję Wszystkim Paniom pielęgniarkom , za bezbolesne zastrzyki. Biorę... G.J. Masakra jak za KOMUNY (5) To co sie dzieje w tej przychodni jest tragiczne jak za KOMUNY dość że trzeba... Tomasz Pogotowie ,ale czy dla ludzi!!! (6) Dziś zawitałam do przychodni,oczywiście chora i poczułam się jak w tramwaju w... Wiola zle traktowanie pacjentów (3) notoryczny brak miejsc przy rejestracji oraz odmowy przyjęcia do lekarza bez... Dora TOTALNA SAMOWOLKA WŚRÓD RECEPJONISTEK (5) recepcja to porażka!!!!!!!!!!! jedna z pań bardzo miła rejestruje na wizyte... wkurzona Dermatolog - polecam (4) Byłam u dr Sobjanka w poradni dermatologicznej, kultura,profesjonalizm i... ela proszę o wymianę personelu w rejestracji głównej ! (1) rejestracja godna pożałowania, zero szacunku do człowieka, nie wymagam... pan ortopeda Piotr Jaworski (3) Jestem bardzo urażona wizytą u ortopedy Piotra Jaworskiego. Po pierwsze,... Pacjentka poradnia k położne (2) Może i ta położna p.Ewa jest wykształcona. Jeśli chodzi o to, że jest zawsze... ola Radiolog USG - Katarzyna Korendo (5) Zachowanie tej pani "dr" względem pacjenta, łagodnie mówiąc, jest... pacjentka