Zapalenie płuc to nie choroba (2) Kompetencja lekarzy - żadna. Jedna pani dała mi antybiotyk na 3 dni i... Majka Jest OK, moje dziecko jest tam zapisane. (3) Jestem zadowolony z pracy przychodni, wkurzają mnie tylko babcie... kleszcz nie polecam (1) Kiedy zapisaywalam sie jakies 5 lat temu -napotkalam mila obsluge, krotkie... Kaf
Tragedia po stokroć (5) Przychodnia Świętokrzyska jest jedną z dyżurnych przychodni działających w... Marecki Porażka (6) Dostałam serię zastrzyków 10 od lekarza i postanowiłam skorzystać z tej... sas Dyżur w weekend (1) Korzystałam z usług przychodni w sobotę ok. godziny 11. Szczęśliwie do... gosia Który alergolog? (2) do którego specjalisty warto się zgłosić? eNka Ginekolog (1) Byłam przy okazji pierwszej wizyty ginekologicznej w ciąży. Lekarz... gresa poradnia pediatryczna - dr Molska i dr Mik - super!! odradzam dr witczak!! (5) Korzystam od kilku lat z poradni pediatrycznej!! Dr Molska - jest genialna,... kkk15 absolutne NIE dla pediatrów - KOBIET (3) byliśmy dwukrotnie z chorym dzieckiem Za pierwszym razem w miarę, ale za... Marcin poradnia psychiatryczna (1) proszę o opinie poradni psychiatrycznej jaki lekarz jest ok? moze ktoś wie? ?? Tragedia (4) Jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją! Lekarz (lek. med. Elżbieta... Pacjent przychodni Rwa kulszowa i wizyta u dr T. (2) Rzadko kiedy zdarza mi się coś komentować na forach, bo zawsze wydawało mi... Nina REUMATOLOG-dr M.Dz zdecydowanie NIE POLECAM (1) Pacjentka 75l. ze wszystkimi szczegółowymi badaniami izotopowymi i... Pacjentka 3 razy porażka, odradzam Każdemu. (1) Dziś po raz 3 (i ostatni) byłam w przychodni i zostałam potraktowana jak... Rozczarowana Rejestracja internetowa (2) Dziwne zwyczaje. Jednego dnia jest możliwość rejestracji do kardiologa na... Edward Szymański Katastrofa (4) Pojechałam z chorym, kaszlącym dzieckiem na nocny dyżur w Niedzielę. Niemiła... Katarzyna parodia! (3) Nie rozumiem tłumaczenia że nie ma terminów w tym tygodniu!!... to co... Mateusz Jak sie tam k.. dodzwonić? (6) Konia z rzędem temu komu uda się dodzwonić do wspaniałej przychodni.... Wqrwiony urolog,rehabilitacja (2) od kilku lat chodziłem do urologa/co trzy miesiące/.Po kazdej wizycie... witek