poradnia K (2) Jestem strasznie oburzona zachowaniem ginekologa i jego pielęgniarki.... zabka. Irena - opinia (1) Jestem zadowolona z usług specjalistów, po zarejestrowaniu, w stosunkowo... Irena pierwszy raz i ostatni (3) Narzeczona złamała palec u nogi, miała duże trudności z poruszaniem się.... adam
dr Rutkowski-porażka! (2) Przestrzegam przed wizytą u tego pana-arogancki,przyjął mnie z wielką łaską,... lila Chęć rejestracji-rozczarowanie (2) Dzwonię do nich już od 8-ej, a jest 10:25 i ciągle automat wita i przeprasza,... brrr poleccie pediatrę na Swietokrzyskiej? (1) poleccie pediatrę na Swietokrzyskiej? macie jakies opinie jak leczą?jakie... Monika POPIERAM (1) W swiętokrzyskiej laryngolog to porażka chyba że zapłacimy za wizytę to... On koszmar (2) powiem tak, dodzwonic się to jest cud, jak musze zarejstrowac dziecko lub... k rehabilitacja (2) Stanowczo odradzam!!! Nie dość, że to cud, żeby tam się w ogóle dodzwonić, to... lidka poradnia rehabilitacyjna (2) witam, czy ktos korzystał z poradni rehabilitacyjnej w przych.... annikap POLECAM :) (1) Do NCM Świętokrzyska należy cała moja Rodzina, jednak najczęściej bywamy u... HT Justyna - opinia (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak miłym podejściem do pacjenta, zarówno w... Justyna polska rzeczywistość (1) PRL- sądzę że piszą to bardzo młode osoby, które nie mają zielonego pojęcia... barbarka2 zadowolona pacjentka (1) nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii, z usług przychodni korzystałam... optymistka Polecam dermatologa!! (1) Od wielu lat borykam się z problemem łuszczycy, stosowałem różnorodne leki,... tomek Szkoda, że to nasza natura... (1) Przykro mi, że czas znajdują tylko ci, którzy się zawiedli. Sporo opinii jest... Monika masakra... (1) rejestracja błyskawiczna na ''za tydzień''...;> Pani doktor lekko... tru laryngolog - PORAŻKA (1) Mam 3,5 miesięcznego niemowlaka, który wymagał natychmiastowego zbadania i... radjan Dodzwonic sie do przychodni graniczy z cudem (1) Tak jak jedna z przedmowczyn napisala: dodzwonic sie do tej przychodni... biscop Ania - opinia (1) próbowałam się dodzwonić do przychodnia fakt zajęło mi to 15minut i jeszcze... Ania