recepcja (3) Ogólnie jestem bardzo zadowolona z usług tej przychodni, ale ostatnio miałam... Agnieszka porażka (10) nic pozytywnego pacjent PEDIATRA (8) Witam, od niedawna korzystam z usług tej przychodni. Jestem świeżo upieczoną... Kacha_gda
skandaliczny ginelkolog (1) Na wstępnie spóźnił się 15 min, a gdy mu to zarzuciłam, tłumaczył się... Iza G. Ginekolog - porażka (2) Zdecydowanie nie polecam! Wizyta trwała nie całą minutę. Mówię, że planuję... masakra DRAMAT:) TOTALNA PORAŻKA:) (8) ZDECYDOWANIE NIE POLECAM DLA MAM, KORYM DZIECKO SIĘ NAGLE ROZCHOROWAŁO:)... niezadowolony pacjent Pani H.-pielęgniarka min. dla dzieci zdrowych-MASAKRA!!!!!!!!! (7) Jak miło jest wejść do przychodni, pokonwersować sobie z miłym usmiechniętym... pacjentka Bałagan (2) Czas oczekiwania na szczepienie wynosi 14 dni. Tym sposobem, moje... Małgorzata G. bałagan (1) W przychodni ani u ortopedy dr Małygi ani laryngologa nie są przestrzegane... Anna Polecam lek. Macieja Sulime Gillow (1) Polecam ze wszystkich lekarzy pracujących w tej przychodni jedynie ortopedę... Halina zdecydowanie nie polecam (2) Byliśmy w przychodni kilka razy, za każdym razem trafialiśmy na fatalną... mama Całkdy owita porażka (2) Nie polecam, jestem stałym i częstym klientem, od kilku miesięcy widzę stałe... Agnieszka Polecam (5) Miła rzetelna obsługa. Fakt trudno się dostać na terminy, trzeba czekać długo... Krycha rejestracja telefoniczna-porażka (4) mniej więcej od pół roku jest problem z zarejestrowaniem się przez... ja dermatolog (1) Fachowe, rzeczowe podejście do pacjenta, a przede wszystkim życzliwość. Byłam... mzeb NIE POLECAMY! (3) Nie polecamy nikomu przychodni świętokrzyskiej! Od półtora tygodnia umawiamy... Rodzice poradnia K (9) Dramat, nie wiem jak to jest z innymi lekarzami, ale w poradni K, kobiety... . NIE POLECAM !!! (1) NIE POLECAM !!! - PORADNIA REHABILITACJI. OBSŁUGA WYKONUJE SWOJĄ PRACĘ... pacjętka tragedia (1) już trzeci dzień próbuję się dodzwonić rano do przychodni- bez skutku !!! Monika PRZYCHODNIA ŚWIETOKRZYSKA-MASAKRA (3) Chcialabym sie podzielic z innymi rodzicami pewna rzecza jezeli macie dziecko... ainoa