Brak możliwości rejestracji do Specjalisty przez internet (2) Witam nie chce mi się wierzyć że udogodnienie jakim była rejestracja... Artek11112 rejestracja (1) Swiete krowy tam pracuja . Czasy zapadlej komuny zeby zaplacic trzeba bylo 40... romko Rejestracja Masakra!!!! (1) niekompetentni ludzie pracują w rejestracji, co to za różnica 10:15 czy... kinham
chamstwo i nic wiecej (3) starszy pan pediatra w okularach drzwi numer 6 martwi sie tylko osiebie... maniek Rejestracja (1) Idę na operację stawu kolanowego , będzie wstawiana endoproteza . Mam bardzo... Danuta K. Rejestracja (1) Idę na operację stawu kolanowego , będzie wstawiana endoproteza . Mam bardzo... Danuta K. rehabilitacja ok (3) Dziękuję sympatycznym paniom z rehabilitacji, a szczególnie pani Ani za... ambra poradnia ortopedyczna (1) Otrzymałam od lekarza pierwszego kontaktu skierowanie do ortopedy, ponieważ... Skazana na brzydkie buty Masakra, ale to moze wina "przemiłej" doktor Łukasiewicz (2) bardzo niemiła, pacjent to zło konieczne, wywala za drzwi, żeby wypisać... Emi PONIŻEJ KRYTYKI (3) Witam wczoraj (czwartek) udałam się z zapaleniem oskrzeli i zawalonymi... ROZCZAROWANA Skandaliczne zachowanie lekarza rehabilitacji (1) Pani ta uniemożliwiła mi odbycie płatnej wizyty bo nie życzyła sobie... Mela Położna Izabela Frej (7) Jestem jak najbardziej zadowolona !!! Polecam w 200% Panią Izę.Kobieta kocha... Ewelasia Wreszcie coś drgnęło (4) Jestem bardzo mile zaskoczona zmianami jakie od jakiegoś czasu obserwuję w... mile zaskoczona Gdzie powołanie???? (1) Trafiłam skierowana przez rejestrację do chirurga zamiast ortopedy, która... Mama ortopeda - porażka! (5) czekałam 3tyg na wizytę u dr Lasioty, przyją mnie po chamsku. Przyszłam z... pacjent serdeczne podziękowania (1) rzeczowy i kompetentny lekarz fachowy i przyjazny personel. nowatorskie... Teresa przyjazna przychodnia (1) przestronny budynek, miła i fachowa obsługa medyczna, polecam Teresa A czy ktoś pomyślał o pracownikach pogotowia?! (1) Mało kto wie że średnio co dwa lata osoby zatrudnione na kontrakcie żyją w... anonim więdzący co nieco o reali rejestracja (6) Przychodnia nie radzi sobie z ilością pacjentów. Kolejki przy rejestracji... nn nie narzekam (2) Chodzę do tej przychodni od momentu kiedy powstała. Byłam u pani ginekolog,... pacjentka