laryngolog tomasz mionskowski swietokrzyska (4) Także chciałabym wyrazić swoją negatywną opinię na temat laryngologa w tej... kasia uwaga na lekarza Gawlik-Kuklińska (1) Uwaga na lekarza Gawlik-Kiklińska- nie dałabym tej Pani leczyc nawet psa. U... Agnieszka słaba dbałość o zdrowie pacjenta (1) w tej przychodni wyraźnie liczy się tylko pieniądz. zdrowie pacjenta i jego... idealista
ORTOPEDA DR PAWŁOWSKI - UWAGA (2) Ostrzegam przed ortopedą dr. Pawłowskim. Człowiek gburowaty, niesympatyczny.... Ewa Przychodnia "Świętokrzyska" Orunia (2) Wypowiem się bardzo pozytywnie o tej przychodni-ogólnie. Panie i... profesorka Radiolog USG - Katarzyna Korendo (13) Bardzo, bardzo niemiła kobieta, najwyraźniej ta praca ją męczy. Niemiła dla... Klient szerokim łukiem od ekg!!! (2) Pani, która obsługuje gabinet ekg, jiz od dawna nie powinna tam pracować.... Paulina Korzystałam z usług laboratoorium (3) Zero informcji na tablicy o pracy laboratorium, zero informacji na temat cen,... Justyna dr Jaworski (1) Od lat leczę się u dr.Jaworskiego i nigdy nie miałem żadnych problemów Lekarz... sidharta na szóstkę! (1) Nie wiem o co chodzi w tych komentarzach podemna. Ani jakoś bardzo długo nie... Marcin Polecam (1) Specjalistów dużo, prawie wszyscy na miejscu. Panie w recepcji miłe (teraz... Szymon radiologia usg jamy brzusznej (4) Termin udało mi się dostać na ten rok cudem. ktoś zrezygnował. wiec normalnie... bezsilna rejestracja (5) Nie dość ze ciezko sie dodzwonić to teraz ukrucili rejestracje internetowa...... pacjentka-jeszcze... Pełna żenada i "olewka". (22) Witam, piszę na gorąco (dodam ,że mam 41 lat) i ostatni raz z zapaleniem... Jacek Kalinowski odradzam (1) To co się dzieje w tej przychodni to kompletna pomyłka!!! Mimo tego że w... były pacjent dr witczak i poradnia dziecka zdrowego (6) NIE polecam zdecydowanie! "bada" dziecko zza biurka, wychładza gabinet... a Bardzo zadowolona z opieki (2) Ludzie najpierw nauczcie się kultury, a potem wymagajcie tego od... anonimowy usg (1) Mimo skierowania brak możliwości rejestracji do końca roku na usg maniek Niekompetentna pediatra (2) Jeśli ktoś ma małe dziecko absolutnie odradzam korzystanie z usług lekarzy.... j. lekarz Terlikowska prosze o opinie (14) witam, chce sie zapisac do tej przychodni do lek. pierwszego kontaktu i... mama Amelii