Żywopłot (3) Szukam firmy, która regularnie będzie przycinała żywopłot. Polecacie kogoś? MAgda Sadzonki borówki amerykańśkiej (2) Ilu letnie sadzonki sadziliście? I kiedy polecicie wsadzić je do gruntu? Projekt ogrodu (16) Witam. Czy ktoś orientuje się, ile może kosztować sam projekt bez wykonawstwa... gochak
Ogrodzenie z siatki (7) Jest to siatka wokół działki rod. Moje pytanie czy dam rade ją sama oszyscic,... joanna209 sklep ogrodowy (1) Jeżeli chcecie sobie sprawić drzewa owocowe, drzewa ozdobne albo krzewy... ogrodnik owoce (1) Witam,zalezy mi na tym,by nawiazac w spolprace z firmą,kora zajmuje sie... Wakohh Pielęgnacja roślin o ogrodzie (1) Dzień dobry. Posiadam od wiosny ogród. Nasadziłem kilkanaście roślin i chyba... Mariusz Siatka druciana, zgrzewana - gdzie? (2) Witam Chciałem się zapytać czy ktoś może wie gdzie jest taki sklep w gdańsku... Murzyn Pomoc (1) Zwracam się do Was z prośbą. Ciężko mi jest samej wszystko ogarnąć. Pracuje... Kwiaty doniczkowe na sprzedaz - TANIO !!! Bardzo ladne !!! Dekoracyjne !!! (2) Mam do sprzedania bardzo ladne i bardzo tanie kwiaty doniczkowe - Reo... Joanna leżak czy krzesło "ogrodowe"? (4) Który sprzęt Waszym zdaniem lepiej sprawdzi się na plaży? Moje stare rzeczy... nowakos Pielęgnacja ogrodów (1) Firma dar ogrodu zajmująca się projektowaniem i pielęgnacją ogrodów i... Dariusz Doniczki na balkonie - jak postawić, żeby były bezpieczne? (4) Witajcie. Mam problem z tym, jak postawić doniczki na balkonie. Nie mam... kleksik Mrówki biorą wszystko, co zasiałam. Jak sobie z tym poradzić? (2) Próbuję olantować trochę szpinaku, rzodkiewki, marchewki itp. Problem w tym,... AdienMakram Roślina zamknięta w lodzie podczas zimowej burzy (2) Mieszkam w Seattle i mamy teraz bardzo zimne przystawki. Dowiedziałem się, że... JoejJiel1 Echinacea Purpurea Green Twister (1) Hej wszystkim, spodobała mi się Echinacea Purpurea Green Twister - odmiana ta... wiwo12 Rozmnażanie roślin doniczkowych (1) Hej. Jakiś miesiąc temu zdecydowałam się na ukorzenienie mojej Monstery.... wiwo12 sałata ;) (10) Witajcie. Od niedawna jestem posiadaczką działki ogrodniczej i postanowiłam... Kaśka ogrodniczka :D ślimaki na działce (20) czy znacie jakieś naturalne sposoby na wszechobecne ślimaki bez skorupy na... A-N skoro tu ogród to podrozdział kobiety... to co za zwyrol to planował? (1) informuję, za potalem urzędowym miasta, że dziś rozdano kilka tysięcy...