Przeciętne pierogi (1) Mandu odwiedziłam trzykrotnie. Niestety smak potraw mnie nie powalił, choć... Ona pyszne (1) bardzo dobre pierogi!!!! polecam polecam nie wiem czy jest czym sie zachwycac (1) pierogi zadna rewelacja. niewiem czym ludzie sie tak zachwycaja i polecaja.... Mloda dama
Dorota - opinia (1) Byłam w Mandu wiele razy i zawsze wszystko było na szóstkę, jednak ostatnim... Dorota nie daja rady (1) pierogi poprawne- nic ponad. bez ochow i achow. malo miejsca, straszny... hm Świetna poerogarnia! (1) Bywam często, bo mam blisko i jeszcze nigdy się nie zawiodłam na pierogach.... Ola Najlepsza pierogarnia w mieście z taką sobie obsługą. (2) To co najważniejsze - czyli jedzenie - jest na szóstkę. Pierogi, zwłaszcza... Mikołaj Zdecydowanie Polecam !!!! (1) Wspaniała obsługa, pyszne pierogi, fajny klimatyczny lokal, zdecydowanie tam... Michał Marek O Mandu! O rany :) (1) Miejsce fantastyczne. Bardzo smaczne pierogi - jak tam bywam to nie wiem, czy... Karolina Rewelacja (1) Wielokrotnie odwiedzałam lokal, nigdy mnie nie zawiedli. Ceny są trochę... Agawa bomba w nosie (1) wszystko bez zarzutu. klimat, menu, jakość jedzenia i sympatyczna obsługa.... Krzysiek Czas oczekiwania jest wydłużony przez złą organizację - ociężałość kelnerek (2) Same pierogi świetne, chodzę często i naprawdę mi smakuje, uwielbiam... Kasia rewelacja :) (1) Chodzimy z mężem regularnie i zawsze jesteśmy tak samo zadowoleni. Nasze... q Super pierogarnia (1) Wspaniałe miejsce, w którym można zjeść pyszne pierogi. Bylem kilkakrotnie i... Jarek Pyszne jedzenie (1) Jedliśmy przed samym zamknięciem a jedzenie pyszne pierogi fantastyczne... wojtek Pycha! (1) Jedzenie przepyszne, obsługa życzliwa, wnętrze ciepłe i miłe dla oka. 3 razy... Zonk Rozczarowanie (1) Kiedyś bywaliśmy z mężem częściej ,bo było lepiej.Ostatnio sama nie poznaję... marzena na wynos (2) Dzień dobry! obsługa miła, wszystko ładnie wytłumaczone, że trzeba poczekać,... marta&paweł Pierogarnia do której chce się wracać :) (1) Mało jest gdańskich knajp, które kuszą mnie żeby porzucić plany obiadowe i... Kasia Rewelacja (1) Niesamowite miejsce, pyszne pierogi. Bardzo fajny pomysł. Ilość gości w... Anna