Informacja o poparciu Posła na Sejm Tadeusza Aziewicza dla Wojciecha Kankowskiego (1) Witam, przesyłam informację o poparciu Posła na Sejm Tadeusza Aziewicza dla... Witold Szmidtke Wybory na radnego (33) Witam. Nazywam się Sławomir Skiba i chciałbym przedstawić Państwu w kilku... ss WYBORY, okręg 14 Bojano (173) Witam wszystkich, nazywam się Małgorzata Kordylewska, jestem kandydatką na... MK
II tura, dajmy szansę nowemu (20) kopiuję ze skrzynki meilowej...potraktujmy tę szansę poważnie... Szanowni... adresatka meila Powiat wejherowski 40% głosów nieważnych (20) W wyborach do sejmiku w pow wejherowskim - 40% głosów nieważnych 1) świadome... stiopa Spotkanie przed II turą wyborów z Wojciechem Kankowskim - kandydatem na burmistrza (1) Serdecznie zapraszam na spotkanie z Wojciechem Kankowskim, kandydatem KWW... Witold Szmidtke Wyniki wyborów (38) Zachęcam do wpisów osoby które będą miały najnowszą wiedzę na ten temat Mieszkaniec Aspiracje i ambicje (1) Kto ostatni ma chęć w Polsce zgasić światło? Zostawiamy tych na wiejskiej z... Darek reklamy wyborcze (10) Już po wyborach, mam nadzieje ,że te wszystkie banery na płotach i... mieszkanka Podziękowanie dla mieszkańców Banina (1) Drodzy Wyborcy, Szanowni Mieszkańcy Banina Tegoroczne wybory... Witold Szmidtke demokracja w pigułce (6) http://www.youtube.com/watch?v=M6bggSWUgTk jeśli zaliczasz się do ludzi... Aradash radni wygrani czy przegrani? (6) czy ktos zna wstepne wyniki wyborow na radnych z Banina bsc Państwo wykluczonych (3) Czy bezdomny ma prawo do głosu, jakie ma prawa? Darek WYBORY!!!!! (27) Witam wszystkich sąsiadów, Do wyborów zostało nie wiele czasu i trzeba... Jacek P. Gdynia: Rowerzyści na wybory (8) Wszyscy w trójkę kandydujemy do Rady Miasta z Komitetu Samorządność Wojciecha... Jackob Spot wyborczy Eryk Brodnicki (1) https://www.youtube.com/watch?v=u-2NMsS4l80 TŁUMACZENIE SIE na FB W... _sam_ Wybory w martwym punkcie. Ni widu ni słchu (3) Tu u nas to dopiero cisza wyborcza. Ale mamy we wsi ludzi !!! Kazdy liczy po... asd Łukasz Jenta, Prezentacja kandydata do Rady Miasta Gdyni. (7) Szanowny mieszkańcu, wyborco. Dlaczego startuję w wyborach ? Czy wiesz, że... Łukasz Jenta wybory 2014 (1) osiedle cztery kąty,to złota karczma,ul.słabego -także,muzyczne-również i... lila Ocena pewnego Programu (2) Program wyborczy na lata 2014-2038: 1 SPRAWY SPOŁECZN E: -Kontynuacja budowy... PIOTR