Stonoga (6) Co POwcy mogą ciekawego powiedzieć o Zbigniewie Stonodze po tym jak zaczął... sam Propaganda TVP (3) Stocznia wychodzi "na prostą"- taką informację w gdańskiej trójce podali. PO... Darek Oceń radnych już dziś (2) Nie czekaj z oceną radnych i poczynań prezydenta do kolejnych wyborów. Wystaw... wyborca
Referendum 6 września NIE TAK TAK (2) 6 września w referendum zostaną zadane 3 pytania 1. Czy jest Pani/Pan za... Skydiver Do odchodzącego prezydenta i jego ekipy (8) https://youtu.be/6oCMnXiLyYU Piosenka do odchodzącego i jego "ekipy"-... Darek Czy Polska powinna brać przykład (9) Kontrolować to jakoś stosownie do możliwości stanu finansów państwa, czy brać... Darek NowoczesnaPL (15) Co sądzicie o "nowym" tworze? :) Ilu lemingów da się nabrać na "jedyną... Sysunia Manifestacja przed willą Lecha Wałęsy (2) 3 czerwca o godz. 12.00 Liga Obrony Suwerenności organizuje protest przed... LOS_Polski Gdańsk - miasto obciachu (10) Zacznę od tego co zauważyłem w jednym z komentarzy na pierwszej stronie... razsierpem Trwam tv wiarygodna czy PiS (2) Mówili o prezydenckim uposażeniu, ale na jakim kanale TVN TVP ? A gdzie tam.... Darek Uwaga na rządy PO (19) Niedługo za przekroczenie prędkości będzie dożywocie. Takie są rządy PO.... jan Polska jak saper myli się tylko raz. (2) Czy gromadzenie broni amerykańskiej i tworzenie areny przyszłych walk podnosi... alfa W drugiej turze zagłosuję na Komorowskiego. (156) Bo zbyt dobrze pamiętam lata terroru 2005-2007 i nie chcę by Polską rządził... Skydiver Zagłosuję na Dudę (14) bo tak! zakładam wątek, żeby była równowaga argumenty przeciwko PBK... Mo___ Wygwizdać Kukiza!!! (28) Kukiz ma w d.. wolność osobistą, swoim zachowaniem promuje kandydata, który... maciek Wybory od nowa (10) Wyrzuciłbym tych dwóch kandydatów z zakazem startu w wyborach (dożywotnio) i... Darek Nieźli zawodnicy (1) Aż się zdziwiłem gdy we wiadomościach po 19-tej Zobaczyłem na wiecu jak... Winner Kolejne partactwa nieudaczników z PiS-u (2) Sąd Okręgowy w Gdańsku przyznał w poniedziałek byłemu burmistrzowi Helu 93... Skydiver II WS wg Rosjan (7) Wg rosjan wojna rozpoczęła sie w 41, co jak widać wypisują podczas Defilad.... Skydiver Wybory (5) Głosujmy w drugiej turze na andrzeja dude trzeba ta sitwe odsunąć ta sitwe od... ka