Idiota Macierewiczowi (8) Hehe!... Dczn76 Dlaczego Polacy są tchórzliwi? (30) Zastanawiam się skąd się wzięła tchórzliwość Polaków. Być może jest to... łowcaabsurdów To może kiedyś uratować Wam życie (15) W związku z ostatnimi wydarzeniami pragnę przypomnieć lub nieświadomych... Aradash
Dzwoń dzwoneczku (10) Poranna kawka po północy. Stan wyjątkowy we Francji. Ustawka ruszyła. Żniwa... randall Kto chronił Sawicką a prześladował Kamińskiego? (6) Dlaczego "III RP" i jej prawo chroniły aferzystkę Beatę Sawicką i tysiące... łowcaabsurdów Duda złodziejem? (20) Choroba madrycka zatacza coraz szersze kręgi w PiS: Duda podróżował na... Skydiver Skydiver jak Goebbels (2) Czas czerwonej zarazy minął bezpowrotnie (czyt.PO) Wściekłe pieski ,sługusy... Tomasz Dlaczego dało się po r. 1918, a nie udało po 1989? (18) Dało się po r.1918, w skrajnie niekorzystnych warunkach, po zniszczeniach... łowcaabsurdów Pierwsze weto Dudy (81) Duda zawetował dzis nie wiedzieć czemu ważną dla tysięcy Polaków i dobrą... Skydiver Unia Europejska! (1) Spie*d*l*j Unia Europejska! X( --------... Dczn76 Jak Ukraińcy świętują polskie święto (1) Ładny numer wycięli Ukraińcy z ambasady. Mało, że odśpiewali Mazurka... łowcaabsurdów Lista do senatu :/ (18) Słyszałem o tym już rano. Ale dopiero w porze mocno poobiedniej polazłem... sa∂yl Manifestacja 11. listopada (6) Liga Obrony Suwerenności zaprasza na manifestację w 97 rocznicę odzyskania... LOS_Polski Przyjaciele ludu pracującego miast i WSI (10) Przyjaciele ludu pracującego miast i WSI niepokoją się. Nie dziwię się. Mało... łowcaabsurdów Gdańsk - stolica frajerów czy cwaniaków? (30) Zastanawiam się czym tłumaczyć poparcie dla Platformy w Pomorskiem. I nie... łowcaabsurdów Kogo mamy za sąsiada, sp zoo? (1) http://wolna-polska.pl/wiadomosci/panstwo-niemieckie-formalnie-nie-istnieje-u... Darek Przyjdzie jesień (8) I choćby przyszło stu Karolaków I każdy zjadłby trzy miski flaków I choćby... MM Kongres NowoczesnaPL (12) Witam serdecznie, chciałbym zaprosić serdecznie na Kongres NowoczesnaPL,... Hubert z NPL Polityczna fikcja czy możliwa realność. (28) Zastanawia mnie oczywiscie czysto teoretycznie, jak by wygladala Polska... ciekawski Płacą za błędy swoich decyzji? (2) http://ndie.pl/hamburska-policja-skapitulowala-przed-imigrantami-z-afryki-pol... Darek