Czy uda się rozbić układ postkomunistyczny? (32) Rozmawiałem ostatnio na temat układu postkomunistycznego i okazało się, że... łowcaabsurdów A Ty kogo wybierasz? (2) Dowcipy zasłyszane na manifestacji KODu. Było miło, I to jak miło było!... raz sierpem IV konferencja smoleńska (5) Zwykle kameralna imprezka kilku osób z szałem i obłędem w oczach w tym roku... Skydiver
Manifestacja w 34. rocznicę stanu wojennego (3) 13 grudnia 2015 roku w Gdańsku odbędzie się manifestacja związana z 34.... LOS_Polski W obronie demokracji (23) także mieszkancow banina zapraszamy na demonstracje w obronie demokracji - w... AntypisFront Społeczny Komitet Obrony Konstytucji (7) Powstał Społeczny Komitet Obrony Konstytucji (SKOK). Celem Komitetu jest... SKOK Stan wojenny - wlepki/plakaty do pobrania (1) 13 grudnia 2015 roku przypada 34. rocznica wprowadzenia w Polsce stanu... LOS_Polski Burza w szklance wody (2) >>"Burzliwy" przebieg, "pseudokibice". Media wypaczają obraz manifestacji w... łowcaabsurdów Trybunał robi sobie jaja z demokracji (7) W odróżnieniu od II RP, mającej na koncie wiele osiągnięć, postpeerel ma... łowcaabsurdów Duda hipokryta (1) Do tego, że Duda jest pseudo-prezydentem, nie trzeba chyba nikogo... Skydiver Pazerny Bronisław Szaber-Komorowski (6) Wychodzą na jaw kolejne przekręty sprokurowane przez platformersów. To się aż... łowcaabsurdów Najpierw potrzebna jest broń intelektualna (7) Masakra w Paryżu mnie nie zaskoczyła, bo wpisuje się logicznie w długofalowy... łowcaabsurdów Państwo Islamskie!? (1) http://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/505474,wojciech-szewko-dla-dzie... Dczn76 Haniebne (2) Spi***alaj Hispania!... Dczn76 Jak frajerów nabić w butelkę (1) Na początku entuzjazm dla terapii szokowej, którego nie studziła nawet... łowcaabsurdów Trójmiasto - matecznik zła (12) W różnych wcześniejszych wątkach na temat relacjonowania wydarzeń przez... łowcaabsurdów Dzisiejsze motto w serwisie trojmiasto.pl (23) - - - Bądźmy realistami, żądajmy niemożliwego Ernesto "Che" Guevara - - -... sadyl Gdańskie media prawdę ci powiedzą? (7) Nie jestem zwolennikiem medialnej mody na sensacje, stawiajacej na prymat... łowcaabsurdów Władze Gdańska zapraszają afrykańskich islamistów. (13) "Mieszkania komunalne dla uchodźców - taka jest decyzja władz Gdańska i... exe Kaczyński to najwybitniejszy polityk od czasu Piłsudskiego (2) A jeśli ktoś uważa inaczej, to niech znajdzie jeden, jeden i tylko jeden... Zaruski