Chcecie mieć wpływ na politykę rządu? (1) dzienreferendalny.pl isztar Masoneria.. i wszystko dla władzy. (6) tojest najłagodniejszy opis i dosc pozny--tak naprawde ma swoje korzenie... isztar Ofiary bohaterów czerwonej armii w Polsce (1) ostatnio toczyłam dyskusje z synem o prawie do niszczenia pomników... isztar
Kawałek rzetelnej historii Polski (1) skad to pomieszanie umysłu u Zydów?? (zaznaczam ,ze sama mam... isztar Dość pisowskiego obciachu, nie pękajcie, chodźcie z nami (2) Od paru tygodni, z każym kolejnym piątkiem rośnie moje zaniepokojenie, bo... łowca absurdów Telewizja II PRL pokazała (7) TVP1, reżimowy kanał telewizyjny Drugiej PRL poinformował w "Wiadomościach"... Skydiver Bezdomna (14) Jestem Polką od urodzenia. jestem bezdomna. Dla mnie nie ma mieszkania w moim... kara1953 Zaproszenie na 12 w sobotę (74) ponownie zapraszamy tych mieszkancow którym lezy na sercu obrona wartości na... Kodban Obecna ekonomia (2) https://www.youtube.com/watch?v=WHM49c5pRck poniewaz w szkołach--na... isztar Jim jest, był prezydent Wałęsa. (1) https://www.youtube.com/watch?v=pmUuDjdWWo8 isztar Zaprosznie KOD (219) zapraszamy mieszkancow Banina na manifestacje antypisowska pod neptunem o 12,... KOD Według pisministra finansów Polska ma się świetnie... (2) Agencje ratingowe obniżają Polsce zdolność kredytową, a Szałamacha (obecny... Może referendum o secesji Trójmiasta? (1) Tak się zastanawiam czasami.Nie lepiej było by się odłączyć od tego cyrku ?... Animattiv Oświadczenie zamiast zaświadczenia - duża ulga w biurokracji (1) Od 1 lipca 2011r. istnieje prawo które pozwala zastąpić prawie każde... Kocio Obieg informacji w mediach propagandowych (2) w sylwestra po ulicach hamburga bremy i koloni grasowaly hordy niepismiennych... :/ Skydiver czyli Agent Tomek na forum. (4) Widzę, że wraz ze zwycięstwem PIS w wyborach zamarła dyskusja na forum. Nie... raz sierpem Trybunał Konstytucyjny - o co w tym chodzi? (57) Trybunał Konstytucyjny zajmuje się badaniem zgodności ustaw z konstytucją.... Kocio Druga połowa wątku (2) Skąd to się wzięło ? Ano, w epoce kamienia łupanego ludzie posługiwali się... raz sierpem Dlaczego Platforma przegrała (2) Śmiech to zdrowie. Więc każda okazja do śmiechu jest dobra i śmiać się można... raz sierpem Polacy Najgorszego Sortu (9) Narodowo-socjalistyczna organizacja o nazwie PIS ustami swojego - rzecz jasna... Skydiver