Czas rozruszać to forum (11) Na początek tekst dla wszystkich mieszkańców zielonej wyspy i miłośników... pqr Bratnią pomoc nam szykują ? (15) Proszę zapoznać się z pracami nad nowym ustawodawstwem, które zaczyna... zetjot Brawo, chłopaki, duże brawo (7) Nareszcie ktoś potraktował komuchów, choć delikatnie i symbolicznie tylko, w... zetjot
Rzondowa iliada i odyseja (1) Ajajajaj ! Ileż to się dzieje ! Brzozę mierzą. Jaką brzozę ? Ano tę, ostrą... zetjot Poczytajcie ludzie o tym, co jest za fasadą "demokracji" (1) Podaję link do debaty n/t koncepcji państwa drapieżczego. MOże się wreszcie... zetjot Prorodzinna polityka Vincenta R. (9) Jak podaje Rzepa, Skarbówka żąda podatku od rodzin wielodzietnych, które... sadyl Radio Gdańsk - bajki dla kafirów (1) "Zmiany w rządzie, których oczekują Polacy." Tak brzmi narracja Radia... zetjot Dziadostwo i cyganska muzyka (4) Chcialem sie podzielic swoimi spostrzezeniami odnosnie tego co nas teraz... Czarne chmury nad kołchozem O "mainstreamie", cytat (1) "Ech, żebyście Państwo widzieli ten nagły atak radości mojej skromnej osoby,... zetjot Wrak prezydenckiego samolotu (66) Pewnie zrobi się z tego temat ściśle polityczny - choć nie taki jest mój... Cross Wyszło szydło z worka... (12) ...i okazało się, czemu poseł Godson zawdzięcza wybór.Jego elektorat nie... zetjot Puzzle i głupota lemingów (18) Dlaczego w Polsce nie da się nic zrobić lub tylko niewiele ? Zawdzieczamy to... zetjot Może by tak zostać kobietą?.. (3) Do Sejmu trafił właśnie nowy projekt ustawy o ustalaniu płci, autorstwa... sα∂yl Polityka socjalna. Pomocna dłoń. (2) Coraz więcej w Gdańsku ludzi bezdomnych na ulicach. Komu zawdzięczają taki... Kama Robótki ręczne pani redaktor Szczepuły w "DzB" (3) Od czasu do czasu czytuję lokalny "Dziennik Bałtycki", w ktorym moją uwagę... zetjot Mimowolna satyra w Radio Gdańsk (12) Staram się każdego ranka słuchać Trójki oraz Radia Gdańsk, by zorientować się... zetjot Stopień ku***stwa w Radio Gdańsk (15) Odsypiam wyjazd na Marsz Niepodległości i z tego względu z pewnym opóźnieniem... zetjot Nie wiążmy przesadnych nadziei z National Geographic (1) W związku z pojawieniem się wyprodukowanego przez Natonal Geographic filmu... zetjot Napiszecie mi jakim trzeba być idiotą głosować na PO/PIS/SLD/PSL/RP? (6) Szczególnie jak się jest młodym i nie ma się posady rządowej, urzędniczej?... Weki Społeczeństwo obywatelskie dokąd zmierzamy (1) przekazuję: Forum Pałac Ślubów zaprasza na spotkanie: Społeczeństwo... Mo___