Jak rabin poznał różnicę między piekłem a niebem (1) Od pewnego czasu interesują mnie kwestie błędów ideologicznych towarzyszących... zetjot Jak Donald przegrał z Robertem (1) Mimo iż propaganda sugeruje, że jest inaczej, rządy Tuska to jedno wielkie... zetjot Czego Ziemkiewicz zazdrości Żydom i ja też (1) Z okazji rocznicy powstania w getcie, Rafał Ziemkiewicz opublikował felieton,... zetjot
A tymczasem w miescie Elblag: (6) Odbylo sie referendum i odwolano Rade Miasta jak i Prezydenta, Jak widac... nn Nie tylko Monisia... Radio Gdańsk nie jest gorsze (3) W Radio Gdańsk, godz. 9, sabat komentatorów. Któryś z komentatorów podaje... zetjot Pańcie komentują w Radio Gdańsk (2) Co rano, po godz.9.00 w Radio Gdańsk odbywa się swoisty sabat, tym razem w... zetjot Rewolucja (3) Hej Ludziska nie pora na gadanie ,ktore do niczego nie prowadzi . Polsce... HUBAL Jak wam postkomunistyczna szkoła dzieci tresuje czyli... (12) ... ile jest peerelu w postpeerelu. Czy wiedzą Państwo jak tresują w szkole... zetjot Jesteś w rozterce na kogo głosować ? (7) Zanim ktokolwiek zacznie zastanawiać się nad dokonaniem właściwego wyboru... zetjot postpeerel w tarapatach (3) Weekendowo wyręczę się Rafałem Ziemkiewiczem:... zetjot Adamowicz po rosyjsku-zachecam do lektury (2) http://niezalezna.pl/40216-adamowicz-gdansk-po-rosyjsku anka informacja dla manifestantów (24) "10.IV WSZYSCY DO WARSZAWY NIE BĄDŹCIE OBOJĘTNI już wiadomo że manifestacja... niewolnik kasy Druga Japonia,druga Irlandia, drugie dno... (12) Cóż poradzić, kiedy mamy u władzy umysłowe kalectwo a inne umysłowe kalectwo... zetjot Dzwoni Palikot do... (3) Dzwoni Palikot do Biedronia... P-Gdzie jesteś? B-Na Grodzkiej... P-Myślałem... Adam Solidne "trzynastki" dla trójmiejskich włodarzy. Wypłacili sobie miliony (2) Niebywałe! Trójmiejscy włodarze mają klawe życie. Właśnie wypłacili sobie... Józef Bąk Ponad Głowami (3) USA wciskają się ze swoim wojskiem wszędzie, gdzie zagrożony jest ich żywotny... niewolnik kasy Rokita o Tusku (4) Tusk poczuł, że zmienił się wiatr historii i zorientował się, czym grozi... zetjot Polska na nas czeka (3) Kochani. Nadchodzi pamiętna rocznica tragicznego wydarzenia z 10 kwietnia... niewolnik kasy Tusk i lemingi czyli gwóźdź do trumny cywilizacji (3) Cywilizacja Zachodu, produkując masę rozmaitych wynalazków,zarówno... zetjot Kukiz - Mojżesz lemingów (3) Dopiero jakiś artykuł, chyba w "Rzeczpospolitej", uświadomił mi, że... zetjot