Deregulacja w zawodach nieruchomościowych (14) co sądzicie jako konsumenci o mającej wejść w życie w styczniu 2014... Niewiaromski Rzetelny i uczciwy posrednik wynajmu mieszkania - czy taki istnieje?? :) (12) Mam mieszkanie do wynajecia, ale mieszkam za granica. Z tego powodu poszukuje... elnina Oplaty ZW, CW, CO i wywoz nieczystosci. (5) Jako, ze dosyc czesto slyszy sie, ze na jednym osiedlu jest taniej a na innym... Quattro Towers
Pośrednicy bez kompetencji (17) Znalazłam takie ogłoszenie... wredot Zarządca (3) Witam, możecie polecić dobrego zarządce wspólnoty? może macie dobrego... Kasiek sulmin (5) chciałbym kupić działkę pod domek jednorodzinny, ok. 1000m2, gdzie mam szukać... michał mieszkanie (2) moze ktos polecic dobre biuro neruchomosci tego tyle ze trudno wybrac sew niby łatwo kupić??? (4) od kilku miesięcy usiłuję kupić mieszkanie w Gdańsku w pasie... marek przez które biuro najlepiej kupić mieszkanie w Gdyni? (2) Jakie biuro polecacie? Ważna jest dla mnie skuteczność, sprawne... lemon Kredyt dla przedsiebiorcy. (2) Od jakiegos czasu zastanawiam sie jak kupic mieszkanie na kredyt/leasing.... Leon Na wyłączność czy zwykła jaka umowa pośrednictwa lepsza ? (16) Witam, Proszę o pomoc, chce sprzedać mieszkanie na Żabiance, trochę sama... iwett zarządca Habitum (4) co o nim wiecie jestem mieszkańcem bloku który od 01 09 ma objąć lila Mieszkanie na sprzedaż w Gdyni - jakie biuro nieruchomości polecacie? (10) Witam. Jest do sprzedania mieszkanie w Gdyni, dzielnica Karwiny, jeden... WW Dlaczego ludzie chcę kupować mieszkanie z pośrednikiem? (12) Kupując bezpośrednio osczędzają około 3 procent wartości lokalu. Gwarancją... jfk Czy znacie państwo zarządcę LOKUM? (2) Bardzo proszę o opinie. annatkn4 Po co nam pośrednik ...... ??? Po to ..... (1) Jestem pośrednikiem ale nie praktykującym. Licencja czeka na lepsze czasy ale... Hexusia dobry zarzadca nieruchomosci (1) A slyszl ktos o zarzadcy Lider z Gdyni z ul. STarowiejskiej, czy jest... Lusia Jak trafić na dobrego pośrednika lub biuro w Trójmieście? (34) Jesteśmy spoza Trójmiasta, dzięki kontaktowi ze SPPON, nasi znajomi wybrali... dr3007 Potrzebuję namiaru na dobrego Agenta Nieruchomości - PILNIE!!!! (12) Tak jak w temacie. W trybie natychmiastowym potrzebuję namiaru na dobrego,... ojjka Co sądzicie o zniesieniu Licencji Pośrednika w Obrocie Nieruchomościami? (11) Chętnie usłyszę komentarze osób nie pracujących w wyżej wymienionej branży.... Quo vadis Pośredniku?