Intrygujące:) (2) Jak wnioskuję z gorącej dyskusji i rozmaitych doświadczeń a raczej może... Klara rewelka!! (1) super,naprawde bardzo polecam!!!Pyszny zapiekany camembert!!Porcje spore,ale... Olenka Uwaga na rezerwacje (2) Wybierając restauracje na romantyczną kolacje we dwoje sugerowaliśmy się... Tomasz
Spotter - opinia (2) Dzisiaj bylem pierwszy raz i jednoczesnie ostatni. Ta knajpa jest typowo dla... Spotter Urocze miejsce (2) Byłam w Zielonym Dworze kilka razy i jak dotąd były to bardzo pozytywne... kasiacl Rozczarowanie (2) Kiedy w zeszły piątek przeczytałem w prasie, że w Zielonym Dworze będzie... Jacek racja (2) Zgadzam się z Paniami i też jestem rozczarowany z serwisu . brak... obiektywni coraz slabiej.... (2) Witam serdecznie, zgadzam sie z opinia Pani Sz. narzekajacej na obsluge... Julia rozczarowanie (2) Wiele obiecywalam sobie po kolacji w Zielonym Dworze. Bylam na firmowej... Sz. Super klimat, wyborna kuchnia (1) cudowne miejsce na kolację we dwoje, imprezę w wiekszym gronie, spotkanie... gagatka ładne miejsce ze snobistycznymi pretensjami (2) Zielony Dwór kusił nas od dawna zewnętrzną fasadą. Kilka dni temu poszliśmy... kora Polecam (1) Jestem w Zielonym Dworze raz na 2 miesiace i czuje sie tutaj jak u dobrych... bywalec smaczne jedzenie (1) byłem gościem niedawno ,już nie pierwszy raz i muszę przyznać ,ze obsługa... gość kamil