Totalna porażka (6) Dawno się tak kiepsko nie czułem w restauracji. Kelnerka napoje zaproponowała... Piotr słabizna (4) Fajnie, że Włosi, ale żeby choć słowo po Polsku! W końcu jakiś polskojęzyczny... Krzysztof Marne jedzenie (3) Zamówiłem łososia w sosie z dodatkiem wina. Podano go ładnie, ale bardzo... Dariusz Bazaczek
słabiutko (4) drogo, ceny nie są adekwatne do jakości otrzymanych dań, słaba karta, kelner... ania ... (3) wybraliśmy się z dziewczyną na romantyczna kolację we dwoje. wystrój i klimat... Marcin S Te ceny (1) Zamawiane danie: duża pizza z szynką parmeńską, rucolą i pomidorkami. Cena:... jopek Nareszcie! (2) Jestem oczarowana miesjcem, jakością jedzenia i obsługą. Mały kawałek Sycylii... Aneta BRAWO! (1) Jedyna restauracja w Trójmieście, która serwuje prawdziwą, włoską kuchnię.... Aleksandra Dla mnie rewelacja (2) Włoską kuchnię uwielbiam od zawsze. Byłam w wielu włoskich i pseudowłoskich... JoAnn PIZZA (1) Jestem uzależniony od pizzy - sam robię od 20 lat i jem kilka razy tygodniu.... robert kto kocha jedzenie (1) Kto kocha dobre jedzenie i wspamiałe wino, ten tego doświadczy w tej restauracji klient aroganckie podejście, odgrzewane jedzenie (3) Na wejście wszyscy byli bardzo sympatyczni, pozdrowili nas po włosku i... Jola Toskania tylko z nazwy (5) Wybraliśmy się z grupą przyjaciół na niedzielny obiad po oczywiście... Adam na dziś najciekawsza oferta kulinarna w trojmieście (1) W sumie nie dziwię się, że osobom przyzwyczajonym do kuchni włoskiej robionej... smakosz ale nie znawca zdrowa kuchnia (1) Jadłam wiele razy i to dużo. Zdziwiło mnie parę rzeczy. Kombinacja potraw nie... zdrowo jedzący POLECAM!!! (1) Naprawdę polecam. Pizza po prostu wyśmienita i w 3miescie lepszej nie... adam kiepsko (4) na dzień dobry szeroki uśmiech włocha, a po tym: ...daleko do Włoch i... ela Straszny zawód (10) Zaraz po wejściu przywitał nas sympatyczny Włoch . Było to ostatnie miłe... kikulec ogólnie bardzo fajnie (4) Z przyjemnością odwiedziłem to miejsce kilku krotnie. Osobiście uwielbiam... Klaudio Donna Marzia Cucina Toscana to kulinarna porażka a obsługa bez cienia profesjonalizmu - nie polecam, radzę trzymać się z (7) Donna Marzia Cucina Toscana O tej kolejnej prowadzonej przez Włochów... MaciejS