Kapitan Cook

Restauracje Kluby, dyskoteki

Gdynia, al. Jana Pawła II 2

Drugie podejście (3) Kiedyś byłam, dużo zarzutów (pisałam wcześniej) ale ogólnia była to jedna z... Monika POLECAM WSZYSTKIM!!!! (1) Miałam niesamowitą przyjemnośc wczoraj z mężem i dziecmi jeść tam obiad.... Roksana DJ zawalił (1) Niestety wczoraj DJ nie umiał poprowadzić imprezy,ludzie nie bawili się tak... Pogodynka
Ogólnie całkiem nieźle... (2) ...ale dopiero jak uda wam się przebić przez gburowatego, podstarzałego... Lex Dziwny zapach (1) Jakby olej z patelni z olejem silnikowym... do paulanera podano mi cytrynę, a... muminek DJ do wymiany (2) Prosimy wpłynąć na DJ aby nie starał się na siłę konczyć zabawy o 2giej w... joanna Polecam (1) Wybrałem się tam potańczyć z dziewczyną. Bardzo fajne miejsce, dwa parkiety,... Kaper Czterdziestka jak malina (1) Szanowni Państwo, Pozwolę się podzielić moimi refleksjami z wyprawianej tu... Czterdziestolatek Zawsze zadowoleni!!!! (1) W Kapitanie wraz z narzeczoną bywamy od ponad 3 lat z częstotliwością 2-3... Tomasz tańce (2) Często chodzimy pokręcić nogą do Cooka, nie ma lepszego lokalu dla osób,... stały klient :) (2) czytając opinie nie raz pojawił mi się uśmiech na ustach , Ludzie ja tam... Oleńka adaa - opinia (1) W Cooku bywałam kilkakrotnie i mi jak i moim znajomym zawsze się podobało i... adaa Bardzo mi się podobało (1) W piątek 24 odbyliśmy udane spotkanie biznesowe, które przemianowane zostało... Maciej D. Zadowolona klientka (1) Kapitan Cook jest to miejsce pozytywnej energii. Obsługa zawsze szczerze... Bożena Wielki minus dla barmanek:( (2) Witam:) Bardzo lubimy z mężem Kapitana Cooka ,ale niestety tym razem... donnnna Warto przyjść i się zrelaksowac (1) Restauracja zawsze mi się kojarzyła z obrusami i presonelem w garaniturach,... Zuza Polecam (1) Bardzo polecam ten lokal . Super wystrój .Bardzo sympatyczna obsługa oraz... Kasia Zadowoleni (1) Trafilismy do tego lokalu przypadkiem, ale napewno tam wrocimy. Malo jest... Marzena Dobre jedzenie, średnia obsługa (1) Po raz pierwszy od dłuższego czasu miałąm okazje wybrać się ze znajomymi do... Justyna LOKAL GODNY POLECENIA (1) Wybralismy sie ze znajomymi do tego lokalu w celu dobrej zabawy i spedzenia... Dawid