Klimatyczny klub (1) Mam z narzeczoną niesamowite wrażenia z zabawy. Klub wygląda mega elegancko,... Shack Sylwester z bardzo pozytywnymi wrażeniami (1) Spędziłęm sylwestra w tym właśnie klubie i muszę przyznać, iż obsługa... Jasiu Opinia... (1) Na wstepie chciałbym pogratulowac wszystkich fajnych wyssanych z palca... Zadowolony
Pozory blichtru (2) Otrzymałem zaproszenie na otwarcie. Karki na bramce w garniturach i bez... Janusz Maleństwo (1) Na początku te złe rzeczy: Widać na każdym kroku zamieszanie organizacyjne,... Maleństwo kocham marzyć... (1) Co tu się dużo rozpisywać, po prostu marzenie... :-) irkon Klub marzeń (1) Zajefajne miejsce, ale boję się, że tam będą tylko krawaciarze, warszawiacy i... Ahmed wysmakowany styl, dla ludzi z gustem i polotem (1) W nowo otwartym Dream Clubie byłam już dwa razy: świętowałam tam Sylwestra... Karolina Elegancki klub (1) Jestem stałą bywalczynią Spatifu i do końca życia nią będę. Jednak uczciwie... Joanna Ekskluzywny klub (1) Wreszcie powstał klub na poziomie! Byłem na otwarciu, przy wejściu hostessa... Adam a hot club in town (1) For Silvester i was in Sopot and check Dream Club. It was suprise for me to... Andreas Orginalnie i ciekawie (1) Miejsce naprawdę godne polecenia ! Wreszcie coś nowego , lokal inny od... magda Dream Club (1) Trudno ocenic atmosfere klubu, poniewaz jeszcze nie funkcjonowal na zasadach... pankracy o tak! (1) Do tego klubu wybierałam się z lekkim dystansem obawiałam się dziwnego... fk rewelacja (1) Klub ogólnie mówiąc jest świetny, muzyka fajna, trochę nie dopracowane... Iwa faktycznie marzenie (1) Byłem wczoraj tj.3.01 na otwarciu i powiem tylko , że każdy powinien to... Krzysiek Niunta - opinia (1) Miałam przyjemnosc uczestniczyc w srugim dniu otwarcia klubu i musze... Niunta inny świat - trzeci świat??? c.d. (1) c.d. Wjazd od 21 (50zł), ale do 23 nie warto wchodzić. Kury, kaczki, droga na... klient inny świat - trzeci świat??? (1) No cóż: byłem, widziałem, nie jestem żadnym z wykonawców, podwykonawców itp.... klient Dream Club to tylko dobra reklama! (1) Ostatnio byłam w tym klubie na otwarciu, czyli 2 stycznia i musze przyznać,... Agata