Na poprawę humoru wszystkim zgorzknialcom :))) (7) Gdy czytacie codzienną prasę i przeglądacie aktualne wiadomości, to czasami... Plisssss Godzina Prawdy - 19.30 czyli establishment w drgawkach (1) Magiczna godzina i magiczne słowa. "Będzie wykorzystywany przeciwko..." Kto... zetjot Trotyl srotyl, czyli krótka charakterystyka psychopatologii nienawiści i politycznej paranoi (6) Robert S. Robins, Jerrold M.Post Paranoja polityczna.Psychopatologia... Halewicz
Patriarcha Cyryl do Rosjan: otwórzcie umysły i serca na Polskę (8) źródło: PAP "Zwierzchnik rosyjskiej Cerkwi prawosławnej Cyryl w sobotę... Halewicz Kłamcom smoleńskim nie odpuszczać (41) Włączyłem dziś rano radio a tam mowa o wydarzeniach w taki czy inny sposób... zetjot Jak montowano akcję "trotyl" (2) Zastanawiłem się już parę dni temu nad ostatnimi scenariuszami władzy. Zasób... zetjot Źródła paranoi poznawczej w sekcie pancernej brzozy (6) Odpowiedzialna analiza katastrofy smoleńskiej wymaga umiejętnego... zetjot Prezes ma przesłanki (3) "Sfru­stro­wany per­ma­nent­nym bra­kiem wybu­chu na pokła­dzie... Halewicz Coś tu z pewnością śmierdzi ! (7) Lista osobliwych SAMOBÓJSTW: 1. Chorąży Stefan Zielonka-rok 2009 2. Profesor... niewolnik kasy Wybrane cytaty komentarzy z niezalezna.pl - czyli bój się Wolaka:) (30) W tym wątku będę prezentować, co ciekawsze komentarze Wolaków z portalu... Halewicz Radio Erewań nadaje z Gdańska (4) Radio Gdańsk mija się z prawdą, twierdząc, iż "polscy specjaliści będą przez... zetjot nie róbmy polityki, budujmy cmentarze dla samobójców (3) dobry pomysł? budowniczy mostów Kaczka się kaja:) (3) http://img21.imageshack.us/img21/3306/kaczkaj.jpg Nie przypominam sobie, aby... Halewicz Coraz więcej wskazuje, że nie walnęło i nie urwało tylko wybuchło i rozerwało. (75) Do tej pory klub wyznawców pancernej brzozy miał do bicia Macierewicza, że... cytolog PISaktualności, wątek cykliczny ;-) (211) Za kustoszem muzeum IVRP 6 czerwca: "- bohaterski szef klubu Ruchu... Halewicz Retoryka Jarosława - nie znacie? To poczytajcie:) (15) http://imageshack.us/a/img834/6629/retorykajaroslawakacyzn.jpg... Halewicz Macierewicz, miałeś rację.... (13) by ci co po nas przyjdą uczyli się znowu najtrudniejszego kunsztu -... hobo Kindżałem bym wyrżnął to całe tałatajstwo (6) Po palikociarni i eseldowcach najbardziej odrażającym środowiskiem wydają mi... zetjot SAMOBÓJSTWA w czasie rzadów Tuska (74) Chciałbym przy okazji przypomnieć RODAKOM o tych rzeczach, to są wydarzenia... cytolog jak jest z tą ekonomią UE? (18) Witam, na wstępie dodam, że chce się czegoś dowiedzieć, a nie przekazać... Nehemiasz