La Cantina

Restauracje

Gdańsk, Długa 37/39

kelner w dniu próbnym 10.06.2015 (2) Wczoraj, przed rozpoczęciem dnia próbnego w tej restauracji zajrzałem do... Bartłomiej Zdoliński Mile Zaskoczona Para (3) W dniu dzisiejszym wybrałem się wraz z moją ukochana aby uczcić naszą... Mile Zaskoczona Para okropne jedzenie !!! (1) nie polecam - jedzenie okropne !! nawet steka za 200 zł nie potrafią... małgosia
Omijać z daleka (1) Tak paskudnego jedzenia jeszcze nie jadłam w żadnej restauracji. Nie jadłam... Niezadowolony klient Omijać z daleka ! (1) Ciepłe piwo, flaki ze słoika, czerstwe trzy kromeczki chleba, kotlety... Michał Koszmar! nie polecam! (1) Wydawała mi się prestiżową restauracją, bo znajduje się na Długiej,więc... Karolina Nie polecam (1) Wraz z mężem i synkiem byliśmy na niedzielnym spacerze. Odwiedziliśmy... Aleksandra OMIJAJCIE!!! Nie polecam (1) OMIJAJCIE!!! witam, przy okazji wizyty w Gdańsku trafiliśmy do restauracji La... azi nie polecam (1) W ostatni dzień, w którym Gdańsk gościł na swoim nowym stadionie piłkarzy... Ewa rozczarowanie (1) postanowiłem zmienić dotychczasowe odwiedzane restauracje na NOWĄ w oparciu o... Ttomasz W nic gorszego wdepnąć nie można. (2) Zamówiłem Kaczkę po polsku (1/2 kaczki) podaną z modrą kapustą, żurawinowym... czosnek walentynki (1) 14 lutego szukalismy miejsca aby zjesc kolacje 90% lokali na gdanskiej... ania Bardzo miłe zaskoczenie (1) W La Cantinie byłam raz z mężem i dzieckiem. Weszłam aby sprawdzić czy podoba... Malila mile zaskoczenie (1) tego dnia bylem w restauracji z moja zona.spedzilismy tam bardzo milo... pawel i angelika KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!! (1) Nigdy nie napisałem jeszcze jakiegokolwiek komentarza o restauracji bo... sonia85 Dany (1) To jedna z lepszych restauracji w jakich byłem. Tych dwóch panów wyżej ma... Dany to co mogę powiedzieć ro - omijać szerokim łukiem !!! (1) No cóż, nigdy nie brałem udziału w żadych komentarzach dotyczącyh... Maciek1975 fajnie jest (1) marta TYLKO DLA CIERPLIWYCH, Z GRUBYM PORTFELEM, NA DIECIE I Z DUŻĄ WADĄ WZROKU!!! (1) Porażka! Na herbatę (letnią wodę w niedomytych filiżankach, na obtłuczonym... Agnieszka