Egzamin kat.B (1) Egzamin zdałam za drugim razem. Pierwszym egzaminatorem był pan Wojciech,... Patrycja M@rt@ (2) Tak też słyszałam o Panu J.Napiórkowskim , że jest sympatycznym egzaminatorem... M@rt@ egzaminatorzy (1) zdałam u pana Mirosława U. , spokojny,opanowany i konkretny egzaminator,mile... iwka
Egzaminator p. Leszek (3) Bardzo miły i sympatyczny człowiek, oby każdy mógł na takiego trafić!!!... Misio negatyw (3) Mam pytanie: czy jeżeli dojechało się z powrotem na plac PORD, a po drodze... mac w którym PORD-zie wyższa zdawalność w Gdańsku czy w Gdyni? (2) bo muszę przenieść do któregoś z nich dokumenty i tam kontynuować prawo jazdy... jam złomy w PORD-zie (8) Mam dość! 5 raz poległam na rękawie w PORD w Gdyni. Samochód nr - 3 MASAKRA... Załamana opinia!!! egzaminator p.Miler (10) egzamin sprawnie przeprowadzony, bezstresowo, w przyjaznej atmosferze!!!!!tą... kursant Werka - opinia (1) Podchodziłam do egzaminu praktycznego wielokrotnie (popełniałam głupie błędy... Werka obserwatorka (4) Chciałam tylko napomknąć, że panowie egzaminatorzy, oczywiście nie wszyscy,... Ania Egzamin Kat.C (3) Drugie podejscie i niestety negatywne... Pan Marcin A. wykazał tendencyjne i... Christian ile czeka się na odbiór prawo jazdy? (6) Zdalam prawo jazdy 26 listopada, na stronie pojawia się komunikat:... marta Pozdrowienia! (1) Egzamin zaliczony z panem Marcinem.Dz bardzo miły egzaminator przesympatyczny... aga egzamin (1) Nie życzę zdawania u Jarosława.K poprostu żallllll!!!!! Najgroszy... nieznajoma SAMOCHÓD CIĘŻAROWY (2) Uważam, że stan techniczny i przygotowanie do egzaminu samochodu ciężarowego... Pufcio Pan Darek M. (2) Tak jak wiele moich koleżanek, tak i ja w tym roku przystąpiłam do... Katarzyna !!!!!!!!!! (3) Pozytywnie o egzaminatorach piszą ludzie, Którym udało się zdać za pierwszym... K.L Egzamin Kat.C (1) Na szczęście tylko raz dane mia było odwiedzić PORD ;) Dziękuję Pani Gabrieli... Michał Zdane za 2 razem :) (1) POWIEM TAK STRES JEST NAJGORSZYM WROGIEM SAMA DOŚWIADCZYŁAM TEGO BO OBLANIU... PAULINA Egzamin kat.B (2) Pierwsze podejście moje było zakończone oceną negatywną,stres przed nieznanym... Elżbieta