Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni

Urzędy pracy

Gdynia, Hugona Kołłątaja 8

UP - do likwidacji (4) Byłam na stażu w UP-szok!!!Pani kierownicza faworyzuje osoby,które włażą jej... CK Szkolenia (1) Dostałam się wstępnie na szkolenie wraz ze stażem....Jednak jeśli sama sobie... xx Szkoleń nie ma! to fakt (2) Szkoleń nie ma! to fakt i koniec. Bedą od połowy lutego..Kiedyś starałem się... kocham Gdynię..
+45 (2) No cóż zmuszona byłam do rejestracji dwa raz na przestrzeni dwóch lat. Miałam... +45 ZERO OFERT (1) Stawiłam się niedawno w wyznaczonym terminie i co ? Nie dostałam ŻADNEJ... Lady A O zgrozo (2) Panie tam pracujące - rodem z PRL-u. Jan Kowalski Zawsze coś jest nie tak (1) albo jest za młody albo za stary no a na ofertę po 40-tce nie ma... bezrobotny beznadziejne podejście do klienta (3) Nie dość, że na obsługę czeka się godzinami, to jeszcze panie są na tyle... petent kpina (1) A tu widać ze ktoś sie nieźle bawi z Urzedu i sam opisy sobie dodaje i... mędrzec oferty ktore nie istnieja? (4) Regularnie wstawiam się na każdą wizytę... a co w zamian dostaje? oferty... Pablo niewłaściwe komentarze i porady (3) Moja żona usłyszała od jednej urzędniczki z poradnictwa, żeby pracy szukała... gregsk Przestraszony (1) Po tych wszystkich komentarzach dotyczące POP w Gdyni to aż ciarki mi... allegro Pani z pup gdynia wstaje o 5 rano (1) Dzis musialem odwiedzic te miejsce potrzebowalem ubezpieczenia pani ktura... niepracujący len prywatny folwark dla UP-owi(e)czek (1) Byłam dzisiaj-brak słów.Każdego dnia święto,a w przerwach praca.Do... dzisiejsza Łukasz - opinia (1) niestety tak się złożyło, że i ja musiałem odwiedzić PUP. Przyzwyczajony do... Łukasz BYŁA ZAREJESTROWANA - opinia (2) TEN URZĄD STWARZA TYLKO STANOWISKA PRACY DLA SAMYCH SIEBIE.W OFERTACH SZKOLEŃ... BYŁA ZAREJESTROWANA +50 (1) Gdybym znał język chiński, miałbym więcej złych słów do powiedzenia na temat... grzegorz brzeziński Brak słow!!! (1) Zgadzam się i to w 100%,że obsługa w UP jest żenująca.Gdy miałam tam iść to... Klusia tragedia (1) Niestety, nie można powiedzieć żeby zależało komukolwiek na człowieku w tym... zdegustowana zgadzam się z przedmówcą (1) tak beznadziejnej obsługi klienta nigdzie nie widziałem, a ta baba co siedzi... klient 2