o KS i psychuszkach (1) ".. bo właśnie w dniach ostatnich okazało się, że tak zwana tolerancja... Niechże wróci normalność.. Spotkanie z Leszkiem Żebrowskim (1) Spotkanie z Leszkiem Żebrowskim na temat zakłamywania pamięci o Powstaniu... gert drinking wino, like Rudolf Valentino (2) "drinking wino, like Rudolf Walentino". Fantastyczne zderzenie, Tak potrafi... zetjot
Co łączy Bufetową z Budyniem (1) Nie trzeba specjalistycznych umiejętnośći by móc oceniać prezydentów miast,... zetjot Nie pobiliśmy Ukraińców ale pobiliśmy Holandię (12) W Radio Gdańsk poranny, weekendowy wybuch entuzjazmu - wprawdzie nie... zetjot Carski urzędnik robi porządki w Warszawie (17) Czy słyszeli Państwo bądź widzieli, jak carski urzędnik robi porządki w... zetjot Do redakcji portalu trójmiasto.pl (52) Proszę potraktować tę notkę jako pismo oficjalne do redakcji portalu. Jako że... zetjot Czy leming może być innowacyjny ? (4) Pytanie retoryczne - czy lemingi z charakterystyczną dla nich konformistyczną... zetjot Radio Gdańsk i wiekopomne wydarzenia (3) Dziś obudzilem się później niż wczoraj co dodatnio wpłynęło na mój refleks,... zetjot Żulia rulez czyli reżim w przyśpieszonej regresji (20) Jeżeli przyjrzeć się bliżej wypowiedziom i poczynaniom środowisk rządowych i... zetjot Jendomandatowe okręgi wyborcze (7) Co Wy o tym sądzicie ? http://www.jednomandatowe.pl Ja popieram. grg Dr Lasek i jego latający cyrk (1) Widzę, że ludziom brak poczucia humoru. Ktoś poważnie traktuje Laska i jego... zetjot okręgi jednomandatowe? (33) głośno ostatnio o akacji http://www.zmieleni.pl ,co o tym sadzicie? Czy... Ktoś i Kasandra Lubicie, ludzie, politykę ? (13) Lubicie ludzie politykę ? Nie ? Tylko te dziwne Szwaby i Ruskie lubią takie... zetjot Polityczni troglodyci i ich medialne maczugi (1) Tak jak każdy kij, tak i kij medialnej propagandy ma dwa końce - jeden to... zetjot Były pracownik czarnego rządu USA mówi o ukrywanych technologiach obcych kosmitów żyjących w podziemnych bazach, o utajnionych (5) Były pracownik czarnego rządu USA mówi o ukrywanych technologiach obcych... tajne podziemne bazy ukryte tech Narzekam, ale posłusznym będę? (19) Nawet nie wiedziałem że na trojmiasto.pl jest takie forum:) Trafiłem tu idąc... Antyspołeczny Łapać pedofila czyli medialna pogoń za króliczkiem (3) Mamy oto do czynienia z kolejną kampanią przykrywkową, wykorzystującą problem... zetjot Strategie uczniów i pieszczoszków naszej władzy (9) Uczniowie i pieszczoszki władzy stosują sprawdzone sposoby by się władzy... zetjot Ewolucja sojuszu filistra z buractwem (1) Jako że jeden z komentatorów na forum, który całości nie ogarnia i preferuje... zetjot