Promyk

Schroniska dla zwierząt

Gdańsk, Przyrodników 14

Dobro zwierzaków (5) Witam, byłam dzisiaj z karmą dla zwierzaków, widziałam inne schroniska w... Dorota RT Badajcie adoptowane koty ze schroniska (1) Ku przestrodze - po adopcji kota z Promyka czy młodego czy też starego... Ku przestrodze brak reakcji (1) Już nigdy nie zadzwonię do tego schroniska !!! Od dzisiaj jestem tak samo... załamana
Usunąć kierownika tego schroniska (26) Dwukrotnie odwiedziliśmy schronisko Promyk z chęcią pomocy a być może nawet... Łukasz i Dorota zero zainteresowania i pomocy osobie, która chcę uratować jedno istnienie z za krat... (5) Dziś była moja pierwsza wizyta w tym schronisku... Jest ono duże i wygląda na... ALEKSANDRA Jestem załamana!!! (1) Jestem załamana i wkurzona tym co się dzieje w tym schronisku. Takie dotacje... Olka Uwaga przy adopcjach młodych zwierząt (5) Proszę być bardzo uważnym i czujnym przy adopcji małych kociąt i szczeniąt. W... Mika Znieczulicy i niekompetencji zarządu schroniska ciąg dalszy... (3) Od trzech dni próbuję uzyskać od zarządu schroniska dla zwierząt Promyk... Natasha Dobro zwierzaków (8) Ja byłam i tu i tam i uważam, że Promyk funkcjonuje Świetnie, ale nie o to... Promyk moj pies (2) Moj pies jest u was bezprawnie przetrzymywany.jest on ofiara ostatniej... ggggg Skad te pozytywy ? (14) Witam Ktoś podrzucił nam kota, albo kotek sie zagubil poniewaz nie wyglada... ona88 ludzie szukacie dziury w całym (9) to schornisko jest wspaniałe! Wszyscy dają tyle miłości tym zwierzaką ile... Dorota Justyna - opinia (12) Od 09.03.2013 mamy nowego pupila i to właśnie z Promyka. Wabi się Roki.... Justyna Policja prowadzi dochodzenie w sprawie rażących zaniedbań w schronisku. (32) Policja prowadzi dochodzenie w sprawie rażących zaniedbań w schronisku Promyk... Natasha super schronisko (1) super ludzie , którzy tworzą dom dla zwierzaków dorota Same pozytywy oprócz jednej sprawy. (4) Będąc tam zauważyłem ze schronisko jest czyste, zadbane, wolontariusze,... Michael (...) (3) gdy odwiedziłam to schronisko, aby dać pieskom karmę i może pójsc na spacer z... Justyna Sępy i padlinożercy. (35) Z tego na ile się orientuję jest to jedno z nielicznych już schronisk... Też mam psa Uratowany Fido - Podziękowania dla Promyka (1) Fido to mój urodzinowy prezent. Adoptowaliśmy z mężem psiaczka z Promyka.... Dorota Natalia - opinia (4) Fantastyczni pełni radości i wrażliwości ludzie !!! Wielki szacunek dla całej... Natalia