Promyk

Schroniska dla zwierząt

Gdańsk, Przyrodników 14

Opieka , ale dla kogo ? (5) Przy moim bloku na drzewie siedział prawie 2 dni mały , około 8 -miesięczny... Izabela Najlepsze schronisko na pomorzu (8) Witam Mam na imię Damian. Dwa dni temu adoptowałem nowego przyjaciela. Wabi... Damian Spiegel Jestem ZACHWYCONA !!! (2) Z PROMYKA mam już trzech pupili 2 koty i pieska. Zwierzęta są kochane.... Lidia
Fatalne zarządzanie (1) Generalnie to co się dzieje w Promyku to sprawa dla programów Uwaga i mediów.... Rafka ,,No bo tak się właśnie kończą prezenty'' (1) Macie omylne zdanie o tym schronisku. jakieś 3 lata temu dostałam psa ze... Zawiedziona Chamstwo i brak kultury w stosunku do klientów (3) Trzy razy przebywałem na terenie tego obiektu i trzykrotnie spotkałem się z... hans8814 Definicja chamstwa, ignorancji i bezczelności. (2) Podczas ostatnich dni otwartych schroniska w obecności zwierząt strzelano z... Natasha andrzej - opinia (1) dzięki za interwencję 9.06.2012 na Chełmie w sprawie kota.pracownik był... andrzej Aga - opinia (2) Właściwie nie powinno się polecać nikomu schroniska ale na prawdę Ci ludzie... Aga Zupełnie nie mam zastrzeżeń (1) Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opinii. Według mnie wszystko jest... Krzysiek super opieka pełna ciepła (1) dbają o zwierzęta nie tylko z obowiązków ale i czułości dla zwierząt macias Shangri-La - opinia (1) Schronisko jest zadbane a osoby tam pracujące poświęcają bardzo dużo czasu i... Shangri-La Zdziwiony Maks (1) Nie rozumiem zamieszania które powstało wokół schroniska. Ja bardzo miło... Michał WOLONTARIUSZE (1) SCHRONISKO POWINNO ZAPEWNIC WOLONTARIUSZOM DROGI SPACEROWE DLA PSÓW, GDYŻ... XXX Reportaż (4) Witam, Przygotowuję reportaż na temat funkcjonowania schronisk dla bezdomnych... marta Długo zastanawiał się czy napisać opinie na temat schroniska (2) szkoda mi zwierząt, które tam się znajdują i nie chciałabym żeby to one... Ilona Karolina (6) Wczoraj miałam ogromny problem z tym schroniskiem mianowicie znaleźliśmy psa... ... ogólna porażka!!!!! (4) znalazłam pieska,zawiozłam go do schroniska ,a obsługa pan właściciel i jakaś... dzidka Kilka słów o PROMYKU (3) Chciałbym napisać o PROMYKU coś co jest prawdą, bowiem większość opinii tu... Panic! GOŁĄB 27.08.2011 (1) moje dziecko z kolegą znalaazło gopłąbkaznależli tel do schroniska l... kesiek