Podział na biednych i bogatych. Restauracja dla zmanierowanych snobów (1) Kelner - wysoki, szczupły brunet, lekko sepleniący się, jeśli to czytasz to... alina Mazury w Gdańsku (1) Brovarnia w Gdańsku super miejsce w szczególności dla ludzi lubiących dobre... Kris Beznadziejna obsługa (1) Po wejściu do lokalu odnosi się wrażenie, że bez j. angielskiego lub... Łukasz
Średnio (1) Talerz uszczerbiony, drugi brudny od dania widać było odcisk palca kucharza... ap-ch Nie czytajcie bzdetnych opinii.. (1) Więc trafiliśmy tutaj przez przypadek. Po koncercie KULTU. Godzina 22.05.... Modlishka dla głodnych nie polecam (1) miniaturowe porcje.mąz wybrał wątróbke na grzance w boczku na jabłkach.za... kasia k Odradzam!! (2) Absolutnie nie polecam!! Ostatnio odwiedziłam rodzinę w Gdańsku i poszliśmy... klientka Lubię to! (1) Lubię to miejsce za wiele rzeczy, piwo, jedzenie, klimat. Szczególnie piwo :)... gość Miejsce - tak Obsługa - NIE (1) Miejsce super, piwo przepyszne, ceny nie są niskie ale wydaje mi się, że... Zuzka Piwo mają dobre (1) Piwo i tylko piwo. Dania drogie, porcje minimalne ceny mocno wygórowane. 5... milia OLEWAJĄ KLIENTÓW (1) Nie podoba mi się w jaki sposób traktóją klientów,mam wrażenie że jest tam... Niezadowolona klientka Dlugosc kaszanki (1) Kaszanka o dlugosci 5cm to bezczelnosc. turysta Absolutnie nie polecam (2) Dwa dni temu byliśmy tam ze znajomymi na piwie. Spotkała nas przykra... katarzinap Najlepiej mowic w jezyku obcym... (1) Na przywitanie - niemrawe "good evening". W momencie gdy opdowiedzialem... Michal Lekceważenie klientów (2) 1). Kelnerka Brovarnii zadaje pytanie wchodzącej i rozglądającj się po lokalu... Mirunka Najlepsze miejsce! (1) Naprawdę rewelacyjne, moim zdaniem najlepsze miejsce w Gdańsku. Nie tylko ze... Anna B polecam nie tylko na piwo (1) Mialam okazje zorganizowac ostatnio dwie imprezy firmowe dla 20 i potem dka... Agnieszka Piotr - opinia (1) Smak potraw i piwa oraz wystrój, to jedyne jasne punkty w tym lokalu. Ceny... Piotr Nie kupujcie piwa Honey Moon!!!! (2) To piwo to jakiś koszmar, kosztuje 50 zł i trzeba je wylać, nie wiem czy to... d bardzo fajny klimat (1) restauracja jest bardzo fajnym miejscem - serwowane jedzenie smaczne no i to... sosnap