" Jak kupić nieruchomość bez wkładu własnego " (1) Strona Szkolenia Strona Główna Pytania proszę kierować na adres :... mkestate Dars - Osiedle Świerkowe (1) Witam, czy ktoś wie coś na temat tego developera? Macie jakieś opinie? florist Nordcoop (2) Czy ktos kupowal mieszkanie od tego dewelopera? jak z terminowoscia i... belinda
wilgoc (4) Znacie moze jakies dobre sposoby na pozbycie sie wilgoci?W kuchni caly czas... anula83 jak się mieszka w Gdyni Dabrowie? (5) Zamierzam kupić mieszkanie w Gdyni Dąbrowie (ul. Poziomkowa) . Poproszę o... Barody odbior mieszkania (4) Proszę o pomoc. Niedługo odbieram mieszkanie i chciałabym wiedzieć na co... gizella Stolarz do kuchni (1) Witam. Może ktoś polecić dobrego stolarz do wykonania mebli kuchennych w moim... CARRAMBA Ostrzegam sklep DobreMeble-Cieszynskiego (1) "Dobre Meble'' na Chełmie=WIELKA FARSA!! Jeśli meble to nie tam!. Zamówione... Desperado farba BECKERS (7) Czy ktoś z Was ma pomalowane ściany farbami tej firmy??? Poszukuję dobrej... rudzia81. Firma Nex-Bud - polecacie? (1) Witam, czy ktos z Was korzystał lub słyszał coś dobrego lub złego na temat... Kupujacy ROT-DOM proszę o opinie! (1) Witam, zastanawiamy sie nad kupnem mieszkania na osiedlu ROT-DOM na Rotmance.... florist Notariusz-Gdynia? (2) Witam. Poszukuję taniego i dobrego notariusza. Proszę o namiary.Pilne! Angel_28 ile za m kw. cekolowania z malowaniem?? (5) jaka jest mniej więcej stawka za metr kwadratowy cekolowania ścian z... andzior humostop (3) witam:czy ktoś wie gdzie w 3mieście można kupic "humistop"? Bardzo proszę o... Atom poszukuje stolarza (3) mam problem,poniewaz wymiary pod drzwi pokojowe sa nierowne,w jednym o... Moyre Odkurzacz Roomba - Czy ktoś go ma i jak działa? (1) Witam, Czy macie odkurzacz Roomba? Ciekaw jestem jak działa i jak się... djwodzirej pomocy - od czego zacząć budowe domu??? (7) Witam! mam pytanie od czego zacząc budowe domu jednorodzinnego na działce... beatka7 czy jest możliwość zerwać same fugi z pomiędzi kafelek? (2) . PEACH Kamienica Piecewska na Morenie (4) Witam, Mam pytanie do forumowiczów, czy ktoś z was interesował się może... gorgo łazienka w skosach (5) moze ma ktos jakies fotki malych lazienek na poddaszach? jak wygladalyby... Madziulka