Tam i tu (2) Opinie do spektaklu: Tam i tu . Tam i tu Premiera: 25 maja 2014 Sala... trojmiasto.pl Świątynia Sztuk Wszelkich (10) Opinie do spektaklu: Świątynia Sztuk Wszelkich . Świątynia Sztuk Wszelkich... trojmiasto.pl Comsi Comsa w szafie (1) Tak czekam i czekam na jakieś info.,a tu nic :-/ Byłem 02.05.2014... podglądacz
Jak uwodzili bogowie (22) Opinie do spektaklu: Jak uwodzili bogowie . Jak uwodzili bogowie Komedia... trojmiasto.pl kicz teatralny (3) czytałem streszczenie tego spektaklu no i poczułem się jak w TVN Moher jak to... Smecz Rebel, rebel (16) Opinie do spektaklu: Rebel, rebel . Do 23.05 spektakle odbywają się w DOMU... trojmiasto.pl Klatka wariatek (56) Opinie do spektaklu: Klatka wariatek . KLATKA WARIATEK WRACA NA SCENĘ... trojmiasto.pl Brzydkie kaczątko (9) Opinie do spektaklu: Brzydkie kaczątko . Brzydkie Kaczątko na motywach... trojmiasto.pl Błogosławieni (Light of Love) (90) Opinie do spektaklu: Błogosławieni (Light of Love) . Koncert muzyki gospel... trojmiasto.pl Na krawędzi (5) Opinie do spektaklu: Na krawędzi . Na krawędzi - 30 lecie pracy... trojmiasto.pl Ciotka Karola 3.0 (10) Opinie do spektaklu: Ciotka Karola 3.0 . Teatr Kwadrat w Warszawie Ciotka... trojmiasto.pl Novocento (2) Opinie do spektaklu: Novocento . Novocento - 12.04 novocento "Novecento... trojmiasto.pl Romanca (31) Opinie do spektaklu: Romanca . Centrum Kultury w Gdyni oraz Scena Studencka... trojmiasto.pl Kolibra lot ostatni (8) Opinie do spektaklu: Kolibra lot ostatni . Kolibra lot ostatni Paweł... trojmiasto.pl Zwariowany komisariat (41) Opinie do spektaklu: Zwariowany komisariat . Teatr Palladium w Warszawie... trojmiasto.pl Moskwa Pietuszki (2) Opinie do spektaklu: Moskwa Pietuszki . Moskwa-Pietuszki wizja teatralna... trojmiasto.pl fetish.wtf (9) Opinie do spektaklu: fetish.wtf . fetish.wtf Projekt festish.wtf to próba... trojmiasto.pl Zmierzch bogów (40) Opinie do spektaklu: Zmierzch bogów . Luchino Visconti, Enrico Medioli,... trojmiasto.pl Karakonia. Pieśni według Schulza (7) Opinie do spektaklu: Karakonia. Pieśni według Schulza . Karakonia. Pieśni... trojmiasto.pl Pierścień i róża (7) Opinie do spektaklu: Pierścień i róża . Przepiękna baśniowa opowieść... trojmiasto.pl