Szamba nie da się roztrząsać, szambo to nie gnój (1) Każdy, kto kiedyś trzymał w ręku widły wie, że roztrząsać to można gnój na... łowca absurdów Smoleńsk w wersji dla inteligentnych inaczej (7) Idiota ma na wszystko gotowe odpowiedzi. Bo posługuje się prostymi... łowca absurdów Sławomir Neumann czyli gadanie o sznurze w domu wisielca (1) Pan Sławomir Neumann w pośpiechu retorycznym zapomniał o zasadzie, że w domu... łowca absurdów
Program mieszkanie+ i inwazja Innych (5) Po wdrożeniu programu 500+, skutki okazały się na tyle spektakularne, że... łowca absurdów V Zjazd Partii dla budowy lepszego jutra II PRL (11) W ostatni weekend odbył sie V Zjazd Partii. Partia wybrała nowego przywódcę... Skydiver Poszukiwany. (3) Cos może ktoś powiedzieć o właścicielach białego escalade terenowego w 2011... Mirosław Dunst Eurovision (8) Nie znałem tego wcześniej. Nagranko z 2014r !!!!!... sa∂yl KOD schodzi do korzeni i podziemia - powołuje Armię Ludową (4) Rozległy się śmiechy, gdy Mateusz Kijowski zaczął wzywać KOD do zejścia do... łowca absurdów Smoleńsk vol. XYZ (21) Ja to tu tylko zostawię, bo dodać można niewiele ;)... Aradash Gdzie się podziali tani dranie? (1) Pan poseł Neuman będąc gościem porannnej Trujki dał wyraz przekonaniu, że PIS... łowca absurdów Na złodzieju czapka gore (4) Politykom samorządowym z Pomorza, reprezentującym Platformę, nie spodobało... łowca absurdów archiwa nie płoną, ale zabijają (5) Wszystkich interesuje świeżo reanimowana sprawa wybuchu w gdańskim wieżowcu... łowca absurdów Komu służyło tandetne państwo z dykty w tzw. III RP (2) Tandetne państwo z dykty, na jakie narzekają rozmaici publicyści z... łowca absurdów Tzw. III RP widziana z nowej perspektywy (5) Dwaj ekonomiści, Daron Acemoglu z MIT i James A.Robinson z Harvardu popełnili... łowca absurdów Jak rozwijały sie wieczne prawa ekonomii (1) Media światowe zdominowane są rozważaniom poświęconym fetyszowi wzrostu... łowca absurdów Pomorze w niebezpieczeństwie (7) Widać u nas wyraźne znaki zmiany klimatu politycznego. Pamiętacie Państwo jak... łowca absurdów Obchody 96. Rocznicy Bitwy Warszawskiej (1) Liga Obrony Suwerenności zaprasza na obchody 96. rocznicy Bitwy Warszawskiej,... LOS_Polski Kolejny zamach we Francji , kolejny raz muzułmanin zabija niewinnych ludzi (57) Co do jasnej cholery jest nie tak z muzułmanami w Europie? Każdy z tych... Kocio Zmiany w edukacji (7) Od lat w Polsce zmiany w edukacji były nieprzygotowane. Każda zmiana... Mirosław Dunst Dni Adamowicza są już policzone ? (2) Mam oto naoczny dowód, iż sprawdza się moja teza o mniejszej przejrzystości... łowca absurdów