Ustroje się zmieniają, psiarnia nie :/ (26) ZOMO pełną gębą:... Andrzej Sadowski Co z tą Polską. (59) Co z tą Polską. Kraj obłudy i układów. Jeżeli nie jesteś złodziejem to... Mirosław Dunst OPOLE (30) WCZORAJ NA KONCERCIE W OPOLU WYGWIZDANO PANA KURSKIEGO A DZISIAJ W... WIDZ
Powtórka z rozrywki? (1) Rok 2002. Wybucha afera Rywina, która otwiera ludziom oczy na to jaki jest... łowca absurdów Kolejna podwyżka podatków, zubożenie społeczeństwa. (17) http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Jakub-Majmurek-W-Polsce-potrzebne-sa... Aradash Jak skutecznie odbudować Polskę? (9) Odpowiedź jest teoretycznie prosta. Wybrać ludzi którzy chcą zeby obywatele... Mirosław Dunst Manifestacja przed willą Wałęsy w Gdańsku (4) 4 czerwca w Gdańsku odbędzie się manifestacja patriotyczna, związana z 24.... LOS_Polski Uchodźcy (1) Witam, przeprowadzam badania na zaliczenie pewnego przedmiotu i prosiłabym o... JW P.O. przegranych wyborach (3) Po ostatnich wyborach w wyniku bardzo złych rządów, P.O. została przez naród... Jose Polska jeszcze bardziej suwerenna (1) Polska jest jeszcze bardziej suwerenna. Wszystko dzieki uchwale przyjętej... Skydiver Rwetes wokół PKM ? Kogoś to dziwi ? (2) Nie mam żadnych złudzeń co do gospodarności platformersów, bo efekty ich... łowca absurdów Złoty mercedes na Zielonej Wyspie pod słońcem Peru (3) To mi się podoba. Genialny tytuł. Tytuł roku:... łowca absurdów Darmowe porady prawne (10) Od stycznia 2016 zaczynają działać nowe punkty darmowych porad prawnych. Jest... Kocio Uzupełnienie do audytu (5) Odnosząc się wczoraj pokrótce do audytu zaprezentowanego przez rząd,... łowca absurdów Sr-audyt (2) Przewodnia Partia II PRL w dniu wczorajszym w Sejmie Rzeczypospolitej... Skydiver Audyt to jeszcze nie wszystko (1) Sam audyt nie robi na mnie większego wrażenia, bo zdążyłem się przyzwyczaić,... łowca absurdów Gdzie się podziały nasze podatki i funkcje państwa ? (5) Jeśli ktoś chce się dowiedzieć, gdzie się podziały nasze podatki i jak... łowca absurdów Akcja protestacyjna petycja Kwota Wolna od podatku = 10.000 zł (3) Uświadom to sobie, że kwota wolna od podatku w Polsce jest niższa niż w...... szulim Nie czarujmy się - to kroczą ci lepiejsi (4) Widzę, że niektórzy ludzie, szczególnie ci młodzi mają problemy z poznawczym... łowca absurdów Chłopaki nie płac(z)ą - odcinek 6, ostatni (1) No i chyba rozumie się samo przez się, że składki emerytalnej też płacić nie... łowca absurdów